Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
939
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAMSUNG DVD YAZICI HAKKINDA
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba

Nec marka dvd yazıcım çift katlı dvd'leri yazmamaya başlayınca Asus marka ide türünde yeni dvd yazıcı aldım fakat bu yazıcı en az 4x hızında yazıyordu dvd'leri neyse sorun değil dedim yazdım oyunları fakat Xbox'ın hdd'ye oyunu atarken yüzde 50'de disk okunamıyor hatası veriyordu bende yazma hızınla ilgili olduğunu anlayıp yazıcıyı sattım, şu an yeni bir dvd yazıcı alacağım fakat aynı sorunun tekrar başıma gelmesini istemiyorum, 2 tane marka var alabileceğim ya Samsung ya LG geçen gün araştırdım ide türünde yazıcı pek bulunamıyor Teknolojix'de Samsung marka ide türüne sahip bir yazıcı buldum adama 2x hızında yazıyor mu diye sordum fakat bilmediğini söyledi internetten araştırdığım kadarıyla da bu yazıcıların maximum yazım hızları yazıyor sizce bu yazıcıyı almalı mıyım aranızda kullanan var mı acaba 2x veya 2.4x hızında çift katlı dvd'leri yazabiliyor mu?

Teşekkürler

Markası: Samsung SH-S222A 22X PATA(IDE) Siyah Dvd Yazıcı

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 22 Ocak 2011; 15:56:12 >

Q
13 yıl
Yarbay

Aynı yazıcı ve sıfır fire desem herhalde daha açıklayıcı olamazdı. ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sağol dostum seninki de ide mi peki eğer yazabiliyorsa 2x hızında ki yazıyor demişsiniz bugün yarın gidip alacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
13 yıl
Yarbay

SATA

Bütün hız seçenekleri çıkıyor bende.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
13 yıl
Yarbay

DVD sürücünü boşuna değiştirmişsin kullandığın boş disc desteklemiyordur diğer hızları Verbatim ve dengi markalar kullan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dostum bugüne kadar Verbatim'den başka dvd'ye oyun yazmadım ve yazdığım oyunlarda Verbatimeydi ayrıca sattığım dvd yazıcının kutusunun üzerinde bütün yazma hızları yazıyordu 2x seçeneği yoktu ve Imageburn'de 2x seçeneğini seçip yaz dediğimde dvd yazıcınız 2x hızında yazmayı desteklemiyor 4x hızında yazılacak diye uyarı geliyordu yani boşuna satmışım diye bir olay kesinlikle yok





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 22 Ocak 2011; 17:51:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
13 yıl
Yarbay

Kusura bakmada senin önceden kullandığın DVD-Writer sürücüleri aşırı dandik dostum. Nette bu markalar için yorumlar pek iç açıcı değil zaten. Bildim bileli böyleydi bu durum.

Baştan Samsung marka alsan bu tarz sorunlar yaşamazdın. 5 senedir XBOX360 ile takılıyorum ve kendi hatam dışında sıfır fire verdim Samsung ile. :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
13 yıl
Yarbay

Asustan uzak durun benim yaktığım 10 dvdden 2 si düzgün çalışıyodu.. Samsung kullanıyorum 2 yıldır tek bir hatalı dvd yazmadım..



A
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ya daha önceden kullandığım dvd yazıcılarını ben kendim almadım babamın pc'siydi şu an kullandığım pc, zamanında o toplamış kasayı kendisi mac alınca bana verdi pc'yi bende Nec'le yola devam ettim. Asus'ada dandik demeniz bana yanlış geldi gayet kaliteli bir marka Asus, zaten Kütahya'da okuduğum için Samsung veya LG marka yazıcı(ide türünde) bulamadığım için Asus almıştım şu an üniversite tatile girince memleketime Bursa'ya geldim burada bulabildim işte Samsung marka dvd yazıcı yarın gidip alabilirim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 22 Ocak 2011; 20:46:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Yüzbaşı

Bende oyunlarımı samsung dvd ile yazıyor. Şu ana kadar hiç sorun çıkarttığı olmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yarbay

M
13 yıl
Onbaşı

bende lg var gayet memnunum sıfır hata.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.