Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Selamlar.. Ben de burdayım artık...
C
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet benim de bir sorunum war.. OYUNLARDA ve FİLM İZLERKEN hoparlörler ÇOOOK zorlanıyo ve cızırtı şeklinde sesler çıkarıyor.. Fakat biraz geçtikten sonra düzelir gibi oluyor fakat sonra tekrar başlıyor.. Yani çekilmez bir durum oluyor.. Sorun sizce nerede ?? Bazı arkadaşlar hoparlörlerde sorun war demişti ama ben şu anda başka bir hoparlör ile denemediğimden bir de burda sorayım dedim.. Belki yardımı dokunan olur diye.. Bir de şu war..

Elimdeki sistem aşağıda yazılı ve ben bu sistemi upgrade etmek istiyorum.. Sizce önce nerden başlasam.. Ekran kartı mı yoksa işlemci mi yoksa RAM'den mi ?? Şu anda GTA'yı biraz zorlanarak oynuyorum.. Ve Freedom Fighters'ı da YER YER makina zorlana zorlana bitirdim.. Bitirdim ama zevk almak için tekrar oynamak istediğimde makina benimle eğleniyor gibi geliyor.. Lütfen bi el atın ilk adımı hangi şekilde atayım ??



C
21 yıl
Teğmen

Ustam.. gerçeği söylemek gerekirse.. senin makinan bir bütün olarak uyum içinde sayılır..yani bu makinedeki bir parçaya yapacağın upgrade diğer parçalara haksızlık olumuş olur..Demek istediğim hepsine uğgrade yapman lazım.. main board.işlemci,ram,vga..Yanılıyorsam ustalardan af....



C
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Control sağol warol.. Bu makina 4 senelik ve bazı parçalar o zamanların parçaları ve ben bazı ufak tefek RAM, ekran kartı gibi upgrade'ler yapmıştım yavaş yavaş.. Şimdi de bi yerden başlamak istiyorum ve benim için grafik falan önemli değil oyunlarda.. Yani bu upgrade'i de yeni moda oyunlar için yapıyorum.. Ve tabii ki biraz çağın gerisinde kaldık.. Mesela bi Geforce 4 MX440 bu makinaya nası bi etki yapar.. Veya önerebileceğin bi ekran kartı war mı makul fiyata ??



C
21 yıl
Teğmen

Cmanager dediğim gibi.. bir bütün olarak düşünmen lazım. daha iyi bir ekran kartı o işlemciye fazla olur.pek bir şey değişmez yani... işlemcin en az bir P3 800 olmalıydı..ki onlar bile az sayılır yeni oyunlar için..bence hiç gerksiz masraf etme..o makineyi değeri iyice düşmeden 2 elde sat üzerine biraz ekle AMD sistem kur.Bu sadece benim önerim.. başkaların fikirlerini de almak lazım



X
21 yıl
Yarbay

cmanager öncelikle forumumuza hoş geldin sorununa gelince bence ramlerden kaynaklanıyor sorunun çünkü sanırım ramlerinin biri 133mhz biri de 100mhz herhalde 64mb lık olan ram 128lik raminin yanına bir daha 133 lük 128mb lık ram ile dene bakalım birde ve sisteminide upgrade yapsan iyi olur bunun için en az bir 1800+ vede kt4v anakart 256mb lık 400mhz ram işini rahatlık ile görür arkadaşım tabii birde 300w lık bir psu alsan coook daha iyi olur hadi kolay gelsin sana [afro]



C
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Önerilerin için sağol warol X-s-@-r-i-o... Galiba RAM'lerin ikisi de -bildiğim kadarı ile- 133Mhz.. Çünkü zamanında 100-133 mevzuu Ram'i aldığım zamanlarda da gündeme gelmiş ve ikisinin de aynı olmasına özen göstermiştik.. Ama önerini dikkate alıp en yakın zamanda bir deneme yapacağım.. Önerilerinizi bekliyorum.. Ve de P IV almak istemiyorum.. Celeron 2.6Ghz ile Athlon XP 1800+ arasında ne gibi farklar war ?? Galiba ekran kartı+işlemciyi aynı anda upgrade edeceğim.. Çünkü Control'ün de dediği gibi performans olarak bu daha iyi gibi..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.