Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
637
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PLAYSTATION 3 (320GB)
Etiket : #Playstation
P
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, dün playstation 3 aldım fakat bu ürün hakkında detaylı bilgim yok. Mesela oyunları sürekli kaık yiyerek mi satın almak orundayız?

Ayrıca aldığım paket kampanya paketiymiş 320 gb bir de playstation move hediyeliydi. Bu move aleti için de ayrı oyun mu almak zorundayız?

Son olarak bu aletin wifi ayarlarını yapamadım kabloyla internete bağlıyorum. Buna klavye ve mouse bağlanabiliyor mu?

şimdiden çok teşekkür ederim. Şu Grantourismo 5 için aldım bu aleti ama oyunu alamadım param kalmadı kırılması falan varsa kopya oyun bulursam öyle alacağım artık



N
13 yıl
Teğmen

kirdirma gt5 online oyna bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yüzbaşı

Hocam PS3 artık kırıldı ve birçok oyun sahte oynanabiliyor ama henüz çok genelleşmedi ve geliştirilen bir şey. Ondan sahteye bulaşmak için şöyle 1 ay bekle en azından. Bunun haricinde

1- Move oyunları diğer oyunlardan farklıdır. Kutusunun üzerinde move compatible veya move exclusive yazar. Move bölümü var. Gidip bakabilirsin hangi oyunların move ile oynanıyor diye.
2- Eğer oyunları arşivliyorsan az buçuk kazık yemek zorundasın hocam. Ama eğer arşiv tutkun yoksa alırsın bir GT5. (Darty'de 99 tl). Sabah akşam oynarsın. Canın ondan sıkılınca gidersin bir dükkana. Verirsin GT5'i ve 15 tl'yi. Alırsın Assassin's Creed Brotherhood onu oynarsın. Kısacası aradaki farkı ödeye ödeye takas oyun oynarsın. Eğer dükkanlara fark ödemem diyorsan forumdaki oyun takas grubuna yazarsın. Forum içi birebir takaslarsın.
3- Klavye+mouse var ama sadece browser için kullanılıyor. Oyunda genelde kullanılmıyor. Bir tek Unreal Tournament var benim bildiğim mouse destekleyen.
4- Eğer GT5 alacaksan mutlaka DFGT de al. Ben hala para biriktiriyorum DFGT için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.