Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
642
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ileri değil geri giden 'TTNET'
O
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar foruma ufak bir göz attığınızda herkesin son zamanlarda internet hızında şikayetçi olduğunu görebilirsiniz. ufak bir analiz yapıldığında bunun cevabına çok çabuk ulaşılabiliyor.
ttnet son 1 senedir yaptığı kampayalarla herkese 8mpbs a varan hızlarda (!) internet vermeye başladı. normalde 1 mbit 4gb kotalı ve 1 mbit sınırsız kullanıcılar tarife değişikliği yaparak 8 mbit'e varan hızlar (!) kullanmaya başladı. bunun sonucunda artan bank genişliği yüzünden artık internette büyük bir yavaşlama meydana geldi. telekom youtube vb. sitelere erişimde otomatik hız düşürme gibi politakalar izlesede başarılı olamadı. hiç bir alt yapı geliştirmeden normalde 1 mbit kullanan yüzbinlerce kişiye birden 8 mbit e varan hızlar verince artık internet iflas bayraklarını çekmeye başladı. baktılarkı alt yapıyı geliştirirsek paramız gidecek, ne yapalım ozaman dediler ve şunu yaptılar;

1 ocak 2011 tarihinden itibaren; (http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri)

1,2 ve 4 mbit sınırsız paketlerini yeni abonelere ve paket değişikliğine kapattılar, sadece 8 mbit'i açık bıraktılar. buradaki düşünce türkiyenin alım gücü göz önüne alındığında ayda 109 TL verecek adam az olduğundan interneti rahatlatırız dediler.
1 sene önce yeni abonelere ve paket geçişlerine kapattıkları 1mpbs 4 gb kotalı paketi tekrar kullanıma açarak 26 TL den verecekler. haliyle ordanda bir kazanç sağlayıp interneti rahatlatacaklar.

yani işin özeti, ttnet altyapısını güçlendireceğine paketlerde değişiklik yaparak internet kalitesini artırmaya uğraşıyor. yani ileri gideceğine geri gidiyoruz.

sizin yorumlarınız nelerdir?



K
13 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.