Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2562
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Teleservice Tamir Süresi
E
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Beyler cihazımı Teleservice Ankara şubesine gönderdim.
Birşey sormak istiyorum. Acaba garanti süresi 30 iş günümü.
Bazıları 30 güne düştü diyorda.



C
13 yıl
Yüzbaşı

30 iş günüdür benim bildiğim. Zaten saçma olur sadece "gün" olarak süre verilmesi, adam dükkanın açık olmadığı, çalışmadığı gün nasıl tamir yapsın ki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Yarbay

servis süresi 30 iş günü. cumartesi çalışıyor, pazar kapalıysa ona göre hesap et


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cumartesi sayılıyor yani teşekürler bilgi için.



M
12 yıl
Teğmen

Arkadaşlar kesinlikle teleservice denen dolandırıcı şirketten uzak durun. Ki şikayet var sitesine baksanız. Binlerce benim gibi mağdur var ve hala duyarsız pişkin iğrenç bi firma işine devam ediyor. Motorola milestone sahibinden ikinci el aldım. Satanda şerefsiz çıktı. Sorunlu mal gönderdi. Hemşeri hemşeriyi gurbette misali. Her neyse devam edeyim. Tuş takımı sıkıntılıydi ve garantiye verdim ve bundan sonrası skandal. Telefonu yaptık diyerek gönderdiler. Ki zaten bu yapılana kadar müşteri hizmetlerini arıyorum 12. Sıradayım ve 35 dakika sonra ulaştım. Hep böyle. Neyse telefon geldi kapağını tam kapatamamis ve anakart bölümü açıktı biraz yani. Geldikten 2 sonra telefon yine bozuldu yine müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 30 dakikada ulaştım. Bide hatlarda yoğunluk var bahaneleri var. Hep aynı. Palavra. Ve yine garantiye verdim. 4 günde ellerine ulaştı ve 2 günde yaptılar anakartı değiştirdiler. Ben bu kısmada inanmıyorum. Sonra yine müşteri hizmetlerini aradım ama sabah 8 de anca ulaşıyorsun. Müşteri hizmetlerine dedim hemen yollayın zaten kontrol ettiğiniz falan yok dedim. Ki kontrol etseler anakartın olduğu kapağı kapatırlardı. Ve adam aynı dakika telefon son test aşamasını başarıyla bitirmiştir ve kargo departmanına gönderdik diye sisteme girmiş . Ve 4 gündür kargo bekliyor. telefonu aldım anakartı değiştirmişler şimdide tuş takımı ışuğı yanmıyor. bunları yine aradım tekrar garantiye göndermeniz lazım diyor. alçaklar bir yerini yapıp bir yerini bozuyor. her gönderdiğimde en az 10 gün bekliyorum. çıldıracağım. Teleservice gerçekten şer.. Köp... Bi firma. Kesinlikle uzak durun. Ben bazı yerleri kısa kestim. Müşteri memnuniyeti sıfır pişkin köp...ler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.