Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2614
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KİA PRİDE alacağım.Tavsiye lütfen !!!
M
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Kia pride model bir araç almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum,Şiddetle tavsiyenize ihtiyacım var.Araç hakkında hiç bir bilgim yoktur mesala piyası durumu nasıl,ne kadar benzin yakıyor,hangi modeli daha iyi,yedek

parçada sıkıntı yaşarmıyım,araçtaki negatif durumlar nelerdir gibi...

şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@r@b@ -- 24 Kasım 2010; 9:09:32 >

M
13 yıl
Teğmen

biz 2000 yılında sıfır almıştık sw hidrolik direksiyonluydu araç sürücü için kullanması çok kolaydı pedallar olsun direksiyon olsun o arabdan sonra renault 19 kullanmakta zorlanırdık ama kapılar filan çok inceydi benzinde çok yakıyodu diye hatırlıyodum ama enjeksiyonlu motru her zaman tek marşta alırdı hiç arıza yaptığını hatırlamıyorum.Ama 1.5 2 daha ver renault 19 al daha iyi çünkü araç çok hafif 850 kg uzun yolda hiç rahat edemezsin rüzgar esse araba oynardı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Çavuş

Arkadaşlar bende bir pride sahibi olarak katılayım konuya:
1-İstanbul dayım parça sıkıntısı diye bir şey yaşamadım. Bostancı sanayiden ve int. baktım almadan önce . Ayrıca türkiyenin neresinde olursan en fazla iki günde karga ile elinde olur sanırım.
2- Yakıt çok ekonomik , bayramda memlekete gittim arabamda tüp yok , ortalama 110-120 ile gittim 0,218 krş yaktı. LPG ye gerek duymazsın.( Zaman , zaman 150 KM ye kadar bastım)
3- Bagaj ölçüsü çok iyi.
4- Fiyat açısından alınabilir bir seviyede-Ben klimalısını 95.000-KM de 7.000-TL ye aldım. Alırken çok araştırdım, bu fiyata 95-96 Brodwy yada Tempra-Tipolar vardı, anca genelde bitmiş durumda oluyorlar ,parça sıkıntısı yok ama masrafı bence daha fazla olur. Örneğin Far 60-TL Brodwy de aynı
5- Genel itibarı ile konforu idare eder. Klima +Hid. Direksiyon+Elktr. öncamlar+Hid.Debriyaj. vs.
6- Genişlik olarak Brodwy. den 5cm. daha dar , yani arkada 3 kişi uzun yolda rahat edemez. Ama arka koltuk diz mesafeleri çok iyi.
7-İlk çalıştırma esnasında ne zaman olursa olsun kontağa bastığın gibi çalışır, klasik renolara benzemez, ayrıca havalandırması çok güçlü, bunlar önemsiz gibi gelir , reno 19 a bindim brodwy e bindim kışın ön camın buğusunu yarım saatte çözemezler, çünkü fan varmı yokmu belli değil.
Sonuç itibarı ile ben iyiki almışım diyorum. İyi ki bizim millet bu tür arabaları parçası pahalı tavsiye etmeyip , diye klasik şahin -brdwy tavsiye ettiği için ucuz aldım.

Karar sizin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.