Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
395
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kısa süreli takılmalar
A
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bilgisayarımda bir süredir hem oyunlarda hem de masaüstünde çok kısa süren (0,5-1 saniye) takılmalar oluyor. Takılmalarda sadece görüntü donuyor, yani seste takılma yok. Sistemim aşağıdaki gibi,

Asus P5K SE anakart
Asus Ati hd 5770 ekran kartı
2x2 gb Mushkin 1066mhz ram
450Watt Recom psu
intel e8400 3.0Ghz dual core işlemci
windows 7 64bit


Sorunun windowsdan olduğunu düşünüp windows xp yükledim fakat düzelmedi. Bunun üzerine tekrar win7 kurup bütün driverları ve biosu güncelledim. Harddiski defragment ettim. Bir türlü çözemedim sorunu.
Acaba 450Watt bu sistem için yetersiz midir yoksa ekran kartım mı bozuldu. Hangi parçanın bozuk olduğundan emin olmadan yenisini alıp boşa para vermek istemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Z
15 yıl
Yarbay

bu tp takılmalar hdd ve ram kaynaklı olabilir tek ramle bi deneyin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.