Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
3620
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ücretsiz Dershane Otomasyon ve Rehberlik Programı DERİS Bedava
M
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Nette dolaşırken gördüm ebos crack ile uğraşan çok arkadaş var. EBOS BİLSA BAŞAK TABİM,Optikos gibi programlar için crack aramanıza gerek yok daha iyi bir program ücretsiz olarak yeşilay sponsorluğunda veriliyor.



Bedava DERİS Dershane Otomasyon Programı

Öğrencilerin Kişisel bilgilerinden tutun devam devamsızlığına kadar, ödeme bilgilerinden kurum içi gelir dağılımına kadar ayrıntılı raporlar alınabilecek başarılı bir otomasyon programı..

Öğrencilerin sınav bilgilerini görüntüleyebilir veya başarı grafiğini çıkarabilirsiniz.Ayrıca kurum içi personel giderlerini de yine bu program aracılığı ile tutabilirsiniz.

Rehberlik servisinin de çok işine yarayacak bu program öğrenci görüşmelerini özel görüşme ve raporluk görüşme olarak sınıflandırma imkanı sunuyor.Ayrıca Ödev Takip sistemi ile öğrencilere çalışma programı hazırlayabilir ve takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Scanner aracılığı ile optik okuma yapabilrsiniz YGS LYS KPSS ALES DGS SBS türündeki tüm sınavlarınızı okuyabilir ve sonuçlarını veli erişim şifreleri ile internet sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Sınavdan sonra öğrencileri yanlışlarına göre konu gruplarına ayırabilir öğrenilmeyen konuları bir kez daha etütler ile takviye edebilirsiniz.

Birebir derslerinizi program aracılığı ile organize edebilir çakışmaları önleyerek birebir listelerini velilerinize sunabilirsiniz.

Program 6 yıldır Yeşilay Sponsorluğunda ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Teknik destek : Kaytasarim.com


Yapımcı: Kaytasarım & Yeşilay
Eklenme Tarihi: 2010-09-11T13:00+0200 11.09.2010
Dosya Boyutu: 30,17 MB
Lisans: Ücretsiz



Dil: Türkçe
Platform: Windows (Tümü)
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Yok


http://kaytasarim.com/deris/setup.exe

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 30 Ekim 2010; 21:34:58 >

B
4 yıl
Er

merhaba, sayfa ve link bozuk. programı paylaşabilir misiniz? teşekkür ederim şimdiden



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.