Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
686
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ne yapmalıyım?
N
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

iPhone 3Gs(43. hafta-tethered-3.1.2)
En son 3.1.2 ye update edip blackra1n ile jb ve sonrasında yanlış hatırlamıyor isem ultrasn0w ile de unlock yapmıştım. Dün arkadaşım 3.1.3 e spirit ile geçebilirsin diyince ben de denedim fakat restore etmeyi denerken "your iphone is not eligible for restore" benzeri bir mesaj ile karşılaştım. Bunun üzerinede yine ayni arkadaşım en azından şimdi Spirit i kullan ve tethered sorunundan kurtul sonra bir çözüm buluruz dedi.
Spirit kullanmayı denedim ve program herhangi bir hata vermeden işlem bitti fakat telefon yine iTunes ' a bağlama ekranında kaldı. Ben de restore edemediğim için tekrar blackra1n ile jb yapayım dedim fakat olmadı. Blackra1n kullanınca hata vermeden işlem bitsede telefon sadece kapanıp ayni ekrana tekrar gelmiş oluyor.
Restore sorunu için google amcadan yardım alıp host dosyasını değiştirerek itunes'un apple a bağlanmak yerine saurik serverına bağlanmasını sağlamayı denedim ama herhangi birşey değişmedi.
Birkaç siteden gelişmeleri takip etmeyi denedim fakat ortada çok fazla program var fakat neredeyse hiçbiri 3gs new bootrom desteklemiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 10 Ekim 2010; 6:18:32 >

N
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

N
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Benim durumumda olan 100lerce kişi vardı ne oldu bu insanlara o_O


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

N
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi






DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.