Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
767
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MANİSA İLİ FTTX TALEPLERİ HAKK. (TÜRK TELEKOM)
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sevgili Forum Donanım Haber Üyeleri,

Forum'a baktığımda çeşitli şirketlerin özellikle internet ve fiber uygulamalarına yönelik bilgilerinin paylaşıldığını görüyorum. Çok güzel çalışmaların yapıldığını öğreniyoruz. Bu çalışmaların ve rekabetin ülkemize, ülke insanına yarayacağını düşünüyorum. Yıllardır kayıtlı olduğum donanım haber forumunda sizlerle çeşitli konularda yazıştık ve bilgilerimizi paylaştık. Donanım haber forum üyelerinin teknolojiyi takip eden, teknolojiyi seven, bilgi paylaşımına açık olduğunu biliyorum ve bu nedenle sizlerden Manisa ilindeki FTTX ile ilgili öneri ve taleplerinizi bu konu başlığında bildirmenizi rica ediyorum.

Konuyu açmak gerekirse, genişbant talebinin artması ve IPTV gibi uygulamaların eklenmesiyle, FTTX dediğimiz fiber to the home,building vb.. gibi fiber teknolojilerine gün geçtikçe daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle "Manisa" ilinde, özellikle sitelerde FTTX hizmetinin sağlanmasını talep eden yada talep oluşabilecek olan adresleri burada paylaşırsanız sevinirim. Tabi bu konu başlığında paylaşılanlar resmiyetten uzak ve kayıt dışı olacaktır. Ancak resmi olmayacak ve projelendirilmeyecek diye kesinlikle düşünmeyin. Zaten teknik bölümlerin müşterilerle direk temasının az olması ve donanım haber forum üyelerinin samimiyetine dayanarak bu desteği sizlerden rica ediyorum. Yine de resmi talepte bulunmak istiyenler de resmi yazıyla il müdürlüğüne başvurabilirler.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

A. Burak PALA



M
14 yıl
Yarbay

Burak bey telekom ile bağınız iş sebebinden dolayımı meraktan soruyorum?

Türk Telekomun superonline fiber internet gibi bazı illerde sitelerde pilot uygulamalar yapacağını duymuştum da..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Türk Telekom Manisa İl Müdürlüğü Erişim Planlama bölümünde çalışıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.