Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
9805
Tıklama
0
Öne Çıkarma
arçelik lady 3440 bulaşık makinası
C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arçelik Leydi 3440 bulaşık makinemiz var. Makineyi çalıştırmak istediğimizde evin elektrik sigortası atıyor ve düğmesi dönmüyor. Yetkili servis gelip kontrol etti ve tuş takımının değişmesi gerektiğini fakat bu parçanın artık üretilmediğini, bu nedenle makine için yapılacak bir şey olmadığını, yeni bir bulaşık makinesi almamız gerektiğini bildirdi. Ben bir Açelik tüketicisi olarak ufak bir tuş takımı problemi için koca makinenin çöpe atılması gerektiği konusuna katılamıyorum. Bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...



J
14 yıl
Çavuş

o mode üretimden kalkalı 10 seneyi geçmiştir...yetkili servis parça temin sağlayamadıysa, sokak arası yan servislere danışın, ellerindeki hurda makinelerden çıkma parça bulunabilir..bi ihtimal...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Teğmen

Aynı makineden bende de var ürün kullananım ömrü 10 yıl olduğu için parça yok diyorlar.Ama hurdacılara falan gidebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Binbaşı

Benzer sorun yaklaşık 5 yıl kadar önce başımıza gelmişti. Bizimki sigortayı attırmıyordu, sadece açma-kapama tuşu basmıyordu. Çalışması için elinizle tuşu basılı tutmanız gerekiyordu. Servis aynı şeyi söyledi ve epey masraf çıkardı. Peki biz ne yaptık Evin 2 sokak ötesindeki beyaz eşya tamircisine cüzi bir ücret karşılığı tuş takımını tamir ettirdik ve o günden beri sorunsuz olarak çalışıyor. Bence siz de bu şekilde yaptırın. Veya elektronikten anlayan bir kimse yapar diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ankarada var mı bulabilecek bi yer? yada herhangi bir tamirciye gitsem olur mu ki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Binbaşı

ekopar:0212 551 46 37
penguen:0212 554 39 39

bu numaraları arayıp istediğin parçayı bir sor bakalım varmı ellerinde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.