Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 tane wii remote birdenbire calismaz oldu
P
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Oglum icin asagi yukari 2 yil once satin almis oldugum wii nin kumandalari bugun itibari ile calismiyorlar.Soyle ki 1 senedir kalem pil yerine wii sarj unitesi ve o unitenin pillerini kullaniyorduk.Ayrica orijinal firmware yuklu,herhangi bir sekilde brick olmus olma ihtimali yok.Yasadigim sorun ise wii yi on dugmesine basip baslattiktan sonra kumanda uzerindeki A tusuna basinca ana ekran geliyor fakat ekranda imlec yok ve kumanda uzerindeki yanmasi gereken led yanmiyor.Google da buldugum bazi yollari denedim ama degisen birsey olmadi.Wii yi resetledim.Kumandayi bastan sync yaptim.Fakat sync yaparken veya yaptiktan sonrada hicbir led yanmiyor.Sync olup olmadigini da home tusuna basarak anlayabiliyorum.Home tusuna basinca kumandalarin pil durumunu gosteren ekran geliyor ve benim kumandamin pili full gorunuyor.Bu yaptiklarimi diger kumanda icin de uyguladi sonuc ayni.
Neredeyse aleti camdan disari firlatmak uzereyim,sadece aldigim onca orijinal oyunun hatirina cozum yolu aramaya devam ediyorum.
Bu konuda yardim edebilecek biri varsa ve bilgilerini paylasirsa cok sevinirim.

Tesekurler



A
14 yıl
Binbaşı

Sync diyecektim de siz zaten bilgili birisiniz gördüğüm kadarıyla aklınıza gelen çözüm yollarını denemişsiniz.
Pire için yorgan yakmaya değmez açıkçası, kendinize yeni WiiMote edinin internette ucuza denk gelebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Haklisniz cozum olarak yeni bir wiimote aldim fakat ne yazik ki sadece wiimote yoktu wiiplay+wiimote almak zorunda kaldim ki zaten wiiplay vardi bizde.....Diger iki kumandayi da direk cope attim.Anlasilan o ki garanti sureleri bitince bu cihazlarda bitiyor....
2 ayri teknoloji markete gidip kumandalari oradaki nintendolarla denedim ve kumandalarin bozuk olduguna emin olduktan bir tane yeni aldim.

Ilginize tesekkurler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 4 Ağustos 2010; 11:58:11 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.