Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
506
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN
H
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar, Asus'un K8N anakartını kullananlar varsa bana sesi dijitalden nasıl aldıklarını söyleyebilir mi? Hem coaxcial'den hem de spdif'den bağlamayı denedim; ama bir türlü sesi alamadım. Kartın "sound effect" yazılımından "sadece dijital çıkış" yerini bulamadım. Daha önceki anakartım MSI idi. Bir benzer yazılımı kullanıyordu; "dijital çıkış" yerini tıkladığımda ses alabiliyordum.

Bir de creative live (şu eski olan ses kartı) kartım var bunlarda dijital çıkış var mı? Kısacası bir şekilde dijital ses almak istiyorum (ya ses kartından ya da anakarttan); ama bir türlü başaramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ses sistemim creative megaworks 5.1 bir de bağlantı olarak Creative dekoderim var. (DDTS-100) Bunlara bağlayacağım.



E
19 yıl
Yüzbaşı

digital ses olayi ile fazla zaman kaybetme sen. kullan analogu olsun bitsin, ya da kurcalamaya devam et, bu sekilde sesi belki bulabilirsin.

ayrica adama kimse yardim etmemis forumda? digital ve analog ses ile ilgili birkac topic acildigini hatirliyorum. fark yok felan deniyordu forumda de mi??



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.