Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Panasonic P46G20E mi yoksa Samsung LED mi?
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Birçok tüketici gibi benim de aklım karışmışken foruma yöneldim. İki hafta sonra da evleneceğim için durum biraz daha karışık hale geldi :)

Televizyon seçiminde LCD'leri direkt eleyip LED'lere yönelmiş biri olarak, abimin tavsiyesi ve forumdan okuduklarım (özellikle de Albani'nin yorumları) beni Panasonic P46G20E Plazma modeline yöneltti. 2600TL lik fiyatı da oldukça cazip.TV'yi kullanım amacım evde dijital yayın seyretmek,bilgisayar bağlayarak film izlemek ve arasıra da Playstation oynamak.

Teknik özellik,görüntü kalitesi olarak LED'ler ile hiçbir farkı olmayan bu televizyon sadece estetik açıdan Samsung LED'ler ile boy ölçüşemiyor. Çok tecrübe sahibi biri olmadığım için gözümden kaçan bir teknik detay veya atladığım bir özellik var mıdır? Sonradan pişman olmayayım :) LED'in bu modele karşı üstün olduğu yerler var mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.