Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
680
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Robinho'yu döverdim!
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kolot, gündemdeki Robinho için "O kadar para vereceksin o da oynamayacak. Başkanı olsam döverim. Allah Beşiktaş'ı ondan korusun" dedi
fotomac.com.tr / 13.06.2010 03:20


Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, Radyospor'a konuştu. Kolot, Robinho ve Guti isimlerinin Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğunu belirterek, "Ben Robinho'nun başkanı olsam, döverim. 35 milyon pound veriyor onu alan kulüpler; ondan sonra 'Ben buraya ısınamadım, çekerim giderim' diyor. Bunu Manchester City'de de yaptı, Real Madrid'e de yaptı. Gelirse Türkiye'yi karıştırır. Allah Beşiktaş'ı Robinho'dan korusun" ifadesini kullandı.

KULÜBÜN PARASINA YAZIK
Kolot, iki oyuncunun Beşiktaş'a gelebileceğini de dile getirdi. Celal Kolot transferde siyah-beyazlı kulübün uzun vadede pek başarılı olamayacağını da ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "Robinho ve Guti Beşiktaş'a transfer olabilirler. Onlar parayı görünce her yere gelir. Kısa vadede belki faydalı olurlar ama uzun vadede yine olan Beşiktaş'ın paralarına olur. Çok çok iyi düşünmek gerekir. Çünkü bu oyuncular kaşarlanmış tipte futbolculardır.


Çok Doğru söylemiş.



O
14 yıl
Yarbay

Q7 içinde bu sözleri sarf edermi sayın KOLOT

Q7 gittiği son 3 takımdaaldığı o kadar yüksek meblağlara rağmen adına yakışır oynamadıda



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.