Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ESKİ PROFİLİMİ SİLDİM YENİ BİR TANE ALDIM VE LİVE 1 AYLIK BEDAVA GOLD ÜYELİK VERDİ
M
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

MERHABA ARKADAŞLAR.

KONSOLUMU ALALI 1 YIL OLDU VE LİVE A KAYIT OLMUŞTUM 1 AYLIK LİVE ÜYELİĞİ ZATEN MAKİNA İLK ALINDIĞINDA VERİLİYOR TABİ O BİTELİ ÇOK OLDU AMA SADECE 1 KEZ OYUN OYNAMIŞTIM DAHA DA HİÇ LİVE BAĞLANMADIM.
1 YIL SONUNDA LİVE A GİRESİM GELDİ VE 3 AYLIK GOL ÜYELİK ALDIM (XBOX SİSTEMİ ÜZERİNDEN DEĞİL ADINI UNUTTUĞUM BİR SİTEDEN). TABİ LİVE SİSTEMİNDE KAYITLI OLAN MAİLİMİN ŞİFRESİNİ UNUTTUĞUM İÇİN 3 AYLIK GOLD ÜYELİĞİMİ MAİL ŞİFRESİ YÜZÜNDEN PROFİLİME TANITAMADIM.
BEN DE PROFİLİMİ SİLİP YENİ BİR PROFİL YARATTIM MAİL ADRESİNİ FALAN HEPSİNİ DEĞİŞTİRDİM. KAYIT İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA BEDAVA 1 AYLIK GOLD ÜYELİK VERİLDİ.
MERAK ETTİĞİM KONU SÜREKLİ PROFİL DEĞİŞTİRİNCE BU ŞEKİLDE Mİ OLUYOR.
AYRICA 1 AYLIK HEDİYE EDİLEN GOLD ÜYELİĞİM BİTTİKTEN SONRA 3 AYLIK GOLD ÜYELİĞİ SİSTEME TANITABİLECEKMİYİM VE VERİLEN KODLARI SİSTEME GİRDİKTEN SONRA MI SÜRE İŞLEMEYE BAŞLIYOR YOKSA ÜYELİĞİ ALDIĞIM TARİHTEN İTİBAREN Mİ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.



S
14 yıl
Yarbay

3 tnae hakkın var :D 2 sini kullanmışsın son 1 tane


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yarbay

Sürekli değil. 3 tane hak tanıyor ve ikisi gitmiş, birtane daha profil açma hakkın var. Bütün hakların bitince Live'da devam etmek için üyelik kartı alman gerekecek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.