Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
957
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SAMSUNG 40B750 Lcd Tv tavsiye edermisiniz ?
T
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar Samsung 40b750 tv'yi özellikleri görüntüsü ve görünüşünü beğeniyorum sizce nasıldır? iyi veya kötü olduğu durumları nelerdir? kullanıcı olan ve bu konuda uzman arkadaşlarımın yardımı ve bilgisini bekliyorum! Şimdiden teşekkürlerimi sunarım...



H
14 yıl
Teğmen

Ben 46 inch'ini kullanıyorum ve çok memnunum. Her türlü yayın izliyorum HD yayınlarda zaten çok güzel SD yayınları ise sorunsuz izliyorum. Yeni çıkan C serisinin fiyatlarını bilmiyorum ama uygunsa C serisinden de alabilirsin sanırım. Ama B serisi uygun diyorsan B750'yi ben öneririm sana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

C serisi yeni çıktı şuan çok pahalı ya. LED tv'den daha iyi olduğunu bile söylemişti stand görevlisi C serisinin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
14 yıl
Er

Tüketiciyi kelime oyunlarıyla kandırmanın yanlış olduğunu Samsung hariç tüm firmalar biliyor. 100 Hz LCD yi 600 Hz alt taraması diye satanda yine Samsung! Samsung un 600 Hz aldatmacasıyla ilgili haberler varsa lütfen ekleyiniz veya link veriniz. LED AYDINLATMALI LCD TV İNGİLTEREDE YASAKLANDI.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.