Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
668
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bozuk HDD
M
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Elimde arkdasıma ait bozuk sata bir disk var, external case aracılıgı ile bilgisayara bağladım ama pek birşey yapamadım açıkcası. Disk yöneticisindeki durumu sizlere göstermek için 2 resim ekliyorum, program yada yapabileceğim şeyler hakkında tavsiyesi olan varsa sevinirim.

İlk görünen disk 3 problemli olan drive. Diski başlat opsiyonu cıkıyor ve çıkan seceneklerden hangisini seçersem seceyim aldıgım hata aynı.

Şimdiden fikir veren arkadaslara teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 2 Mayıs 2010; 11:00:42 >

M
14 yıl
Yarbay

Sana tavsiyem bozuk harddiski satadan direk bağla.Diğer harddiskleri sök ve HDD Regenerator ile harddiskini yeniden biçimlendir yada low level formatta deneyebilirsin.



D
14 yıl
Yarbay

normal olarak sata dan baglasan hocam olmuyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
14 yıl
Yüzbaşı

hocam buyuk ihtimal harddiskin mbr si bozulmus fdisk at düzelir butun hdd leri çıkart bir tek bunu bagla sata portuna windows 98 cd sini tak cd den baslat sonra kuruluma geçecek oradan F3 yaparak çıkıs yap siyah ekran gelecek oraya fdisk yaz 3 numaralı kısımdan butun bolumleri sil sonra bilgisayarını kapar ( restart etme ) sonra normal bagla pc yi sistemini ve biçimlendir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tek bu diski baglamadan cözme imkanım yok mu acaba. Şimdi kendi bilgisayarımın disklerini sökmek vs çok üşeniyorum (itiraf)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

baska cozumu olsa zaten hic soylemeyiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.