Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
917
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anlatırmısınız
B
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ben Knight Online Oynayan Birisiyim..
Bu Oyunu Merak Ettim Nasıl Bişey Anlatırmısınız 1-2 ss koyabilirmisiniz bilgi sahibi oliyim +
download linki verirmisiniz



H
19 yıl
Onbaşı

günes sen bunu indirdikten sonra nas1l açtin update edrerekmi



B
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ya beyler hiç bir bilgi vermemişsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Onbaşı

Arama Motorlarından aratmayı dene.
Bilgi Sahibi olursun(Oyunla ilgili bilgim olsa söylerdim)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yarbay

Bende başlayayım buna. K.O 'dan hiçbir şey anlamadım...

Edit : 1.88 MB sandım, 1.88 GB 'ymiş. Benim için çok büyük...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 1 Eylül 2005, 18:01:03 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
19 yıl
Binbaşı

abi bu konu böyle.. pek bilgi verilmiyo. ben de daha dün gece indirdim ve oynamaa başladım ama bildiğim kadarıyla anlatayım

şimdi.. bi kere bu oyunda insanlarla kodaki kadar çok muhattap olmuyosun
bissürü görev var oyunda. yani bi bakıma online olmayan frplere benziyo. grafikleri ko ile karşılaştırılamayacak kadar güzel. 5 tane ırk var.. insan, elf, dark elf, orc ve dwarf. hepsinin ayrı özellikleri olmasına rağmen ilk dördü birbirine çok benziyor ama dwarflar daha bi farklı. daha çok bişeyler üretmek ve para yapmak için kullanılıyor. mesela kendi kılıcını malzeme toplayıp kendin yapıyosun falan..

oyunu yüklemek için önceliklewww.lineage2.com'dan yani oyunun orijinal sitesinden ( ya da başka bi siteden ama o sitelerin de çoğu orijinal sitenin ftp'sine yönendiriyo seni) oyunun kurulum dosyasını indiriceksin. sonra eğer paralı ve güzel serverda oynamak istersen aynı siteden bi hesap açtırıcaksın ve oyunu yükledikten sonra masa üstündeki kısayolu açıp oyunun upgrade olmasını bekliyceksin. eğer ki parasız serverda oynıycaksan önce bir araştırma yapıp hangi serverin güzel olduğunu bulucaksın ve ona göre o serverdan patch dosyası indireceksin. ama bu sefer oynu masaüstündeki kısayolla çalıştırmaman gerekiyo. önce o patchi kurman lazım. bazı serverler direk update eder gibi yapıyo yani uğraşmıyosun. bazıları ise zip dosyası veriyo. onu gidip oyun klasörüne atıyosun.

benwww.l2extreme.com sitesinde oynuyorum. oranın serverleri iyi.. fena sayılmaz yani. tabi ki orijinal serverdeki herşey yok. mesela makro kullanamıyosun (oyunda makro kaydetme bölümü var. yani kurallara aykırı değil makrolar) ve bazı başka şeyler de eksikmiş ama ben daha yeni başladığım için bilmiyorum onları.

bi de serverlerin ayrı kuralları var xp ve drop konusunda. bunlar da çarpanlarla belirtiliyo. benim oynadığım server sanırım 7x 7x 7x 7x. ama bu çarpanlar neyin çarpanı bilmiyorum. bi tanesi drop, biri xp, diğerleri de başka bişey ama hangisi hangisi bilmiyorum yani. 35xli çarpanı olan server da var 5xli olanı da. başlamadan önce bunları öğrenmen lazım. yüksek çarpanlılar daha çok pvp için gibi. çabuk level atlatıp daha güzel silahlar kullanıyosun o yüzden.

başka bişey de, kodaki gibi stat point falan yok. level atladığında senin seçtiğin mesleğe göre otamatik olarak yapıyo nu işi galiba. ya da hiç değiştirmiyo..?

bi de level ne kadar hızlı atlanıyo ona değineyim. ben ynei karakterimle yaklaşık 8 saattir oynuyorum ve şu anda lvl 18 oldum...

bir de oyunda bissürü silah, zırh, vs. vs. var. çeşit bol yani...

aklıma gelenler bu kadar. görüntüler için internette araştırma yapabilirsin.

umarım yardımcı olur yazdıklarım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
19 yıl
Teğmen

walla ben daha yeni başladım ama dehşet bi oyun tavsiye ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
19 yıl
Teğmen

hesabı nasıl açtırıyoruz bu siteden biliyormusunuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Onbaşı

Valla ShineOn gayet açıklayıcı ve doğru bi şkilde anlatmış helal olsun. Beni tavsiye oyun gayet güzel. KO yu oynamadım bilmiyorum ama grafik bakımından her türlü basar. Oyunda silahlar ve görevler çok. Yani yapacağın işler kolay bitmiyo. Bi de her oyun gibi şu oyunda da bi hile çıkarmasalardı (l2walker bot programı) daha güzel olurdu. hesabı nasıl açıyoza gelince. benwww.lineage2world.com adresinden üyelik aldım ve hatta oyunu da oradan indirdim. üyelik alması gayet basit registere gir oradaki formu doldur o kadar. daha sonra oyuna başla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.