Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
716
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni PC problem, görüntü yok
O
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,
3 gün önce vatandan aldığım pc dün akşam sürücüleri yüklerken görüntü vermeyi kesti, görüntü sıfır ama pc çalışıyor

yetiştirmem gereken tonla işim var ve pc daha sürücüleri yükleyemeden gümledi, akşam pcyi götüreceğim, Vatan'ın bu durumlardaki uygulaması nasıl oluyor?

teşekkür ederim..



M
14 yıl
Yüzbaşı

vatan senden teslim alacak ve servisine gönderecek tahminen de 1 hafta içerisinde geri gelir...benim airties modemimde böyle oldu....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

vatan senden teslim alacak ve servisine gönderecek tahminen de 1 hafta içerisinde geri gelir...benim airties modemimde böyle oldu....


doğrudur vatan teslim alır. muhtemelen 1 haftalık pc olduğu için(ürün satın alındığı tarihten itibaren ayıplı olması durumunda ürünün değişimi söz konusudur) parçada üretici hatası(ayıplı ürün) tespit edilirse ürünün değişimi hakkı var. ama ürünün 1 hafta gibi süre kesin değil firmaların yasal 30 iş günü süresi var firmadaki yoğunluğa göre 5 gündede gelebilir 30 gündede.ürüne onarıldı falan derlerse ürünü değiştirmelerini isteyin tüketici haklarına göre ayıplı arızalı ürünler fatura tarihinden itibaren 30gün içerisinde yetkili firmaya gönderilirse ürünün değişimi yada ürünün ayıbı kadar indirim gibi işlemler söz konusudur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.