Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
830
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çalınan adresi geri almak?
D
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Forumda ve diğer sitelerde böyle konular var.
Mümkündür müdür, mümkünse nasıl?



F
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: domates99

Forumda ve diğer sitelerde böyle konular var.
Mümkündür müdür, mümkünse nasıl?


Denemedim ama Google'da baya bir resimli anlatımı var. Çoğuda eski konu , bir fikrim yok.



D
14 yıl
Yarbay

Çok zor. Müşteri hizmetlerine mail atacaksın; ki adres mesela hotmail ise ingilizce olmalı mailiniz.. Eğer ciddiye alırlarsa adresin size ait olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bunun için de ne isterler sizden, belki adres defteriniz veya Gelen/Giden kutunuzda neler oldupu ile ilgili.. İkna olurlarsa adresinizi size verirler.. Ama düşük bir ihtimal.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yüzbaşı

çalınan mail adressinin bilgilerini hatırlıyorsan gmail ve hotmail geri alabilirsin gmaili çok kısa sürede geri veriyorlar hotmailde ise 16-17 sorudan oluşan 1 formu doldurmanı istiyorlar bi kaç gün içinde geri alıyorsan bilgilerin tamamsa hiç zorlanmadan geri alırsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İngilizcem var, @msn.com uzantılı bir adres.Hotmail yani.
Romulus70, link konusunda yardımcı olur musun senin başına geldi mi bir şey


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
14 yıl
Binbaşı

2-3 sene evvel benımde calınmısdı cok cok urasdım fakat hıc bırsey olmadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Teğmen

Geri alınıyor çalınan adres supporttaki formda en son giris yaptıgınız ip adresi ,kişi listenizdekiler, mail kutunuzdaki mailleri hatırlıyorsanız onları, gizli soru cevabınızı, kayıtlı olan isim ve adres bilgilerinizi varsa alternatif posta adresinizi yazıyorsunuz bir hafta icinde msn support formda belirtmis oldugunuz mail adresine sifre sıfırlama maili atıyor iki kez bu sekilde geri aldım msn adresimi.Formda yazdıgınız bilgilerinizin dogru olması onemli bunun icin bir koseye mail bilgilerinizi yazmakata fayda var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Binbaşı

https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs&scrx=1

Bu formu doldurarak çalınan @hotmail.com, @msn.com veya @live.com uzantılı e-mail hesaplarınızı geri alabilirsiniz. 6 ay önce bilgisayarıma bulaşan bir trojan sebebiyle @msn.com, Gmail ve Rapid-share hesaplarım çalınmıştı. Msn ve Rapid'i 1 gün içerisinde geri alabilmeme rağmen Gmail'i geri almak mümkün olmadı. Siz yine de şansınızı aşağıdaki adresten deneyebilirsiniz.

https://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?ara=1&hl=en&contact_type=ara&ctx=ara



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.