Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
667
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Subwoofer ve anfi tavsiyesi
H
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar tekrar başınızı ağrıtıcam :) Sony'i sattım pioneer 1250 model type aldım + 300w PIONEER TS-A6963E 6X9 owaller var elimde şu anda cayır cuyur çalışıyo. Sorunum şu. Ortaya bi anfi atıcam. Bu anfi üzerinden şimdilik 300w hoparlörleri besleyim ( ileride 460 düşünüyorum ) 1 subb besleyebiliyim (PIONEER TS-W308D2 1400w düşünüyorum) . Param oldukcada seti büyültücem. Sizin düşüncelerinizide bekliyorum. AnFi ve woofer ne almalıyım. Bütcem fazla değil Tek Tek satın alıcam. Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >



14 yıl
Yüzbaşı

pioneer pioneer guzel olmus beraber ıyı calar madem elınızde bunlar var bundan sonra oval almaktan vazgecın kalıtelı bır ses ıcın component alın bekleyın ama componenet olsun..eger bu wooferı alacaksanız 5 kanal amfı almanız gerek o wooferı beslemek ıcınde cok guclu amfı almak grek 5 kanal olarak bunu yerıne 1 mono 1 setreo alsanızs daha saglıklı olur woofer olarak kıckerları oneırrım kullanıcısı ve kalıtesını bılen olarak



H
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Şimdilik benim için 1 çift oval ve 1 woofer besleyecek anfi yeter sanırım ama sonrasında o anfi ile comp alır beraberinde besler yanına mono anfi alırım. Ama dediğim gibi yawaş yawaş yapacagım için zaman bol :D. bana anfi ve woofer tavsiyesi lazım şimdilik. Yorumun için teşekkür ederim.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
14 yıl
Yüzbaşı

dusuncenız guzel oyle yapmanız ıyı cozum olur o zamn once woofer a karar verın woofer ıcın butce nedır arac nedır woofer ı nereye koymayı dusunuyorsunuz ve de nasıl bass seslerınden hoslanıyorsunuz yumusak sert uzun tok ? bunları cevaplarsanız daha ıyı yardım ederız



M
14 yıl
Yarbay

JBL GTO 1004 ya da Kicker ZX 650.4 olabilir amfi olarak.
Woofer ise JBL CS 1214 tam uyar amfiyel.
Tam performans kullanamayacağınız malzemelere para bağlamayı doğru bulmuyorum.
Yoksa birbirine bağladığınızda elbet ses çıkar, tatmin bile edebilir.
GTO 1004 300 Tl civarı, ZX 650.4 380 Tl civarı, kabinli CS 1214 150 Tl.
Daha düşük amfi almak performansı düşürür.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.