Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1621
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bosch car service hakkında
Y
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaslar bulundugum ilde volvo servisi yok; ancak yakın illerde volvonun yetkilendirdiği ford vb. yetkili servisler var onlarada şahsen ben güvenmiyorum, bize yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar soruma gelince aracım 2008 s40 1.6d sizce bosch carservislerinde bakım yaptırmalımıyım nekadar guvenebılırım(yedek parcaları orjınalmıdır vb.) şimdiden cevaplarınız için teşekkurler.



K
14 yıl
Teğmen

Samsun'da bizim aracın bakımlarını artık Bosch Car Serivice te yaptırıyoruz.Teknolojik olarak adamların ellerindeki bilgisayar son sistem ve her aracı kontrol edebilme yeteneğine sahipler.Parça konusunda ise size iki alternatif sunuyorlar.Ya Bosch yaptığı parçalardan takıyorsunuz.Bu parçalar Bosch Universal diye geçer.Ya da gidip yan dükkandaki volvo parçacısından parçayı alıp Bosch servisine taktırıyorsunuz.Ayrıca öle herkes kafasına göre bu servisi açamaz.Gittiğiniz zaman ustanın sahip olduğu sertifikalardan görebilrsiniz.Yeni dizel teknolojileri hakkında bilgi sahibidir ve ayrıca üniversiteden de sertifikalıdırlar.Sanıldığı gibide çok ücret talep etmemektedirler.Sorun bulma konusunda hedefi onikiden vururlar.Sıkıntı yaşamazsınız.Bu durumda kocaman bir şirket olan Bosch arkanızdadır.Sanayide hangi ustanın böyle bir dayanağı vardır...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl
Onbaşı

Ben de istanbul anadolu yakasında gittim, gerçekten çok memnun kaldım. Şanzuman denge kulağı parçasını beklerken malum her markanın her parçası olması mümkün değil, bekleme salonunda 7-8 tane üniversite diplomasına benzer sertfika görmüştüm. Tam inceleyememiştim. Dediğiniz kontrol cihazının çalışmasına ilk defa tanık oldum, cihaz daha aracın kaputunu açmadan beyne bağlı hangi parçanın arıza verdiğini tespit edebiliyor. Nokta atışı yapabiliyorlar. Fiyatları da gayet uygun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl
Er

Selam Arkdaşlar.

İstanbul Kartal'da oturuyorum. Renault Clio araç aldım. Bakım için nereye götürmeliyim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.