Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
957
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Iphone 2G 3.1.2 yapınca simi görmüyor ?
S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

iTunes i kurdum, güncelleme var dedi bende güncellesin dedim. Meğerse telefonu güncelliyomuş :(

Telefonu güncelledi ama bu seferde telefonum simi görmüyor. Ayrıca iTunes te "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" hatası çıkmaya başladı.

Birçok konuyu inceledim, birçok foruma girdim çıktım ama malesef düzeltemedim. Restore et diyolar, restore edincede 1600,1601 gibi değişik değişik hatalar alıyorum. Bana kesin bir çözüm yolu gösterebilecek birisi varmı acaba ?



S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

K
14 yıl
Çavuş

arkadasım telın modelı ne 2g mı 3g mı 2g ıse yardımcı olabılırım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
14 yıl
Yüzbaşı

blackra1n ile jailbreak yapacaksın ve sonra cydia dan ultrasn0w u yükleyeceksin..



İ
14 yıl
Binbaşı

konu hortlamis :) 2g telefon blackra1nle jb yapsan da bir ise yaramaz. redsn0wla jb yapacaksin. yaparken de bootloader 3.9 ve 4.6 yi gostereceksin. acildiginda hem aktive hem de unlock olur. belki birine yardimci olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 19 Ağustos 2010; 5:44:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Er

ARKADAŞLAR BENDE İPHONE 3G VAR TELEFONU RESTORE ETTİM EKRANDA İTUNESE BAĞLAYIN YAZDI NE YAPTIMSA ATAMADIM SERVİSE GÖTÜRDÜM 4.1 ATTI ŞİMDİ İSE SİM GÖRMÜYOR İTUNES E TAKTIM UPDATE YAPIN DİYOR 3G LERDE BİRŞEY YAPABİLİYOZMU _? YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.