Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1115
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer 5536G kullananlar
U
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaslar bu laptoptan kullanan varmı nasıl bi laptop memnuniyetiniz yada şikayetleriniz nelerdir...laptopu dh de satan bi arkadas var ama acer hakkında cıkan cok sikayet olması beni düsündürüyor bu laptoptan yada acerdan kullananlar lütfen bilgilendirebilirmi beni....

laptopun linki http://www.istanbulbilisim.com.tr/Aspire_AS5536G-644G32MN-Acer-D%C3%BCnyas%C4%B1,9430.html



U
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

M
14 yıl
Çavuş

ewet ben kullanıyorum bunu sanırım.Bende ki de aspire5536G. fiyatı oldukça iyi şimdi.ben Ağustosta 1250/5'e almıştım.Fakat servis ile çok sorun yaşaadım. makina kutudan sorunlu çıktı. şöyle ki: şarj kablosu takılı iken acayip eşşekleşiyor yani, çoook yavaş çalışıyordu. 1.kez servise gönderdik ama mal herifler sanki onarmışlarcasına aynen geri gönderdiler. 2.kez yolladık sorunu o zaman hallettiler. bide bendekinin mouse touch (parmak mouse) yerindeki sayfayı yukarı aşağı sürükleme yeri çalışmıyooo. ama servise göndermektense öyle kullanamaya razıyım.çünkü onlara güvenmiyorum.verdiğin link adresinde ekran kartının kaçlık olduğunu göremedim. bendeki paylaşımlı 512 mb.. bi de AMD galiba biraz fazla ısınıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Yarbay

@mars02

Touchpad driver'ını düzgün bir şekilde kur , büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yüzbaşı

bende acer almayı düşünüyordum servisinin kötü olması ,kutudan bozuk cıkması , çok ısınması ve mouse pas olayı yuzunden vazgectım ..aslında tasarımı fılan cok hos ama ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Teğmen

aynı laptop bende var.
iki kere servise gitti.hdd sorunu yüzünden.
servisten 2-3 hft arası döndü ama sorunu kalmadı.
blue tooth için klavyede tuş var ama çalışmıyor??
bir de blue ray disk okuyor gözüküyor ama korkarım o da çalışmıyor.
ama laptop çok güzel.ekran mükemmel
ikincisi çok sessiz.
harici ekran kartının fan sesini bile zor duyuyorum.
Oyunlarda idare eder, cod4 medium low karışık, crysis orta düşük ayarlar oynatır.pes 2010 en yüksek detayda oynatır.Prize takılı iken bir yavaşlama sezmedim, ki en çok bahsedilen sorun buysa eğer.

alırsan eğer deneyerek al bence, servise gitmiş mi araştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.