Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1309
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wifili Dokunmatik tel önerisi---------
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ARkadaşlar 5800 düşünmüyorum çünkü görünüşü hoşuma gitmiyor sizce ne almalıyım. 5530 daha güzel görünüş olarak ama arasında ne gibi farklar var bu 2 telefonun onu da tam bilmiyorum, samsung star'ı önerirmisiniz acaba ses kalitesi ve fotograf çekimi nasıldır? bunların dışında önerilerinizi bekliyorum..



W
14 yıl
Yarbay

bence ikisinide alma.eğerki cebin sağlamsa samsung i8910 hd al..geniş ekran divx oynatabiliyor.dahili gps var.full dokunmatik..wi-fi,16 gb dahili bellek vede 32 gb lık kart desteği var..8mpxel kamera hd kalitede video kaydıı...bence bi düşün.bende 5800 alcaktım ama vazgeçtim..bana göre çok sorunlu bi tel..haa bide gerçekten bu telin işlemciside gayet iyi,youtubede N97 vede i8910 gps testini seyret derim.nokiayı sollayıp geçiyor...ama dediğim gibi cebin sağlam olacak...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hacı o kadar bütçe yok malesef ya ama güzel telefon açıkçası sanırım samsung star alıcam bugün baktım inceledim, benim için önemli olan dış görünüşü + dokunmatik + wifi diğer özelliklere fazla bakmıyorum..
nokia 5800 ın dokunmatiğini önermediler incelediğim yerde baya sert basmak gerekiyomuş samsung daha rahattı incelediğimde.. başka önerisi olan var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
14 yıl
Yarbay

eğer sıfır almayacaksan ikinci el omnia da düşünebilirsin veya ikinci el iphone 2g


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
14 yıl
Teğmen

sıfır olsun istiyorsan corby pro var dokunmatik wifi 3g ve qwerty klayvesi var konusuna göz atmanı öneriririm
http://forum.donanimhaber.com/m_36575596/mpage_4/tm.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Yüzbaşı

samsung star s5233w boşuna wakit harcama buralarda


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Onbaşı

arkadaşım telefon alacaksan samsung almanı tavsiye etmem.. şahsen ben teknik servisinde çalıştım.. bi numara yok samsung ta ama içlerinde 1 model var adam gibi oda i8910.. gereisi fasa fiso



C
14 yıl
Teğmen

aldıniz mı bilmiyorum ama samsung lindy önerebilirim. dokunmatigi stardan daha iyi ve hızlı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.