Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1880
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toughpower XT 750w aldım 650w yazıyor
U
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar dun Thermaltake Toughpower XT 750w sıparısı vermıstım hızlıal'dan urun geldı buyuk bır hevesle actım kutuyu hersey normal.PSu'yu elıme alınca beynımden vurulmusa dondum.PSU'ın ust kısmında yazan yazılarda ve kutusunda cıkıs degerlerı vs hersey 750w ıle bırbırını tutuyor ama ledlerın oldugu yan kısımda 650w yazıyor??Bu nasıl bır ıstır bılen veya fıkrı olan varsa yardımcı olursa cok makbule gececek.Thermaltake'ın kendı sıtesınden vs bakıyorum benım 650w yazan yerde 750w yazıyor.Urun acaba yanlısmı kutulanmıs nedır cozemedım.Iyı forumlar.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

T
14 yıl
Yarbay

urun yanlis (yada kasitli) dusuk gucte olanla kutulanmis ... cunki yan urun ozellikleri 750 yazmali eger 650 ise o PSU 650W tur..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Yarbay

U
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Verdıgın resımle psu'ın uzerındekı degerler aynı.Ancak urunun yan tarafında yanı ledlerin oldugu kısımda 750w yazması gerekırken 650w yazıyor.Sıkıntı orda cozemedım.Kutuda da 750w olarak yazıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Yarbay

Söz ettiğin yer inceleme linklerinde varsa ekler misin ? ya da sen resimleyip sendekini ekler misin bakalım bir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

L
14 yıl
Yarbay

Hocam şimdi biraz araştırdım ama, heryerde 750w olarak geçiyor etikette mi hata oldu acaba diye düşünüyorum lakin gerçek 750w olduğunu da test etmeden anlayamayız bu da zor bir iş...

Bence firma ile bir görüşmende fayda var.

T.Take ürünlerini de Vektron firması ithal edip servis hizmeti veriyor buraya da bir snaış istersen...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
14 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Etiket olayı benımde aklıma geldı ama dedıgın gıbı emın olmak lazım.Fırmayla ıletısıme gectım zaten haber beklıyorum.Cok tuhaf gercektende yanı psu'ın ust kısmında 750w yan tarafında 650w yazıyor.Bahtsız bedevinin bıle basına bukadarı gelmemıstır :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Yarbay

bir taraf 750 diger taraf 650 ise buyuk bir ihtimal urun kod ve vol. deger verileri olan kisim yanlislikla 650 ile kaplanmis olmali ..




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.