Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Sistemi topladım fakat görüntü yok
S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Biostar 790GX anakart - Amd phenom II x4 925 - 2x2 Hi Level DDR3 1333 ram var uzerinde

Feel marka 550w psu kullanıyorum üzerinde 8 pin girişi yok o yüzden 4 pin baglıyorum calısıyor ama goruntu gelmiyor ekrana,baska psuda gene 4 pin denedik acılmadı HDDlerin guc kaynaklarından 8 pin ceviren cevirici ile denedim bu sefer hiç acılmadı acaba anakartta mı problem var ? Sırf bu yuüzden denemek için olmayacaksa 200 TL verip yeni bir PSuda almakistemiyorum izmirde oturuyorum ve anakartı istanbuldan aldım kargo ile bu problemi yasamıs yada yardımcı olacak birisi varmı iyi bir tavsiye ?



S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni High Power Absolute 650W PSU aldım fakat banamısın demedi bu sefer hiç acılmıyor sıkıntı anakarttamı acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yokmu yardım edecek birisi arkadaslar hiç kimsenin basına böyle birşey gelmedimi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
14 yıl
Yüzbaşı

High Power Absolute 650W bu power ilede ateşlemediyse, anakart'da problem olabilir, işin diğer ilginç kısmı ise diğer 550w psu ile ateşliyor enterasan. Son durum nedir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yarın bakalım kargoya verecem gitsin yenisini göndersinler yeni aldıgımız üründe böyle sıkıntı cıkarmı inşallah kısa sürede gönderirler yenisini


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni ürün geldi çeşitli zorluklardan sonra calıstırabildim.Fakat genede ekran kartının güç kablosunu baglayınca bazen calısmıyor vs vs ama çalıstı sonuc olarak.Fakat birşey soracam 790GX çip setin sahip oldugu HD3300 onboard ekran kartını kullanayım ve test edeyim dedim çok kötü geldi cod4 MP harita kurdum tek basımayım verdigi FPS 25-30 arası Rne of magic oyununa girdim kasıyor.Berbat gibi geldi bana acaba yanlıs yaptıgım birşey mi var board üzerinde 3. bir güç slotu var HDD üzerinde olan 4pinli olandan güç kablosu yokkende varkende denedim cok birşey değişmedi.7600 Gt ekran kartı 256Mb 128 bit kartım onboarddan dahamı performanslı oalcaktı acaba ?? Hiç umdugum gibi cıkmadı yani onboard ekran kartı cok cok kötü geldi yada ben ayarlarını tam yapamadım. Bilgisi olan varmı bu board hakkında ? Biostar 790GX a3+



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.