Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
4317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KİLO VERMEK İÇİN: KOŞU BANDI MI? MEKİK ALETİMİ?
M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese selam. 93 kg., 1.77 boy. Son 3 ayda işimden dolayı yaklaşık 8 kilo aldım. Amacım 80 kg.a inmek. Üniversitenin son yılında 73-75 kg.dım. Halısahada 60 dakika hiç durmazdım..3 ay sonra bugün halısahada maç yaptım, o eski benden eser kalmamış. Attığımız 6 golün 4 ünü ben attım o ayrı konu Şişmanlasak da teknik aynı..Neyse konuyu dağıtmadan özellikle kilo aldığım bölge göbeğim. Benim durumumda olup 3-5 ay içinde zayıflayan ya da buna şahit olan arkadaşlar tavsiyelerini yazabilir mi? Koşu bandı mı mekik aleti mi? (Gerçi önemli olan kalori yakmak ve bu da en iyi koşmayla ve fazla kalori almamakla olur diye düşünüyorum)..
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür..



E
14 yıl
Teğmen

Mekikle kilo veremessin. Yani verirsinde onumuzdeki 10 yil boyunca milyonlarca mekik cekersen.. En iyisi yurusuyus bandi. Ancak kisa surede kilo verme hevesine kapilma cunku verdigin kilolari bir sure sonra aynen geri alirsin. 2 ayda 17 kilo vermistim ordan biliyorum. Alisik olmadigin icin yuruyerek basla forma girdikce kos ve hizinla sureni arttir. Birden abanirsan spordanda sogursun ve kosu bandi sus olarak kalir oldugu yerde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
14 yıl
Binbaşı

G
14 yıl
Yüzbaşı

Cardio yapman gerekli onun içinde en iyisi cardio traning aileti, böyle dağ tepe çıkarmış gibi bir alet var o birde koşu bandıdır.Tabi bu sırada sıkılaştırmada yapman gerek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Teğmen

istediğin kadar spor yap ya da mekik çek, yediklerine dikkat etmezsen kilo veremezsin.. sağlıklı bir diyet zayıflamanın en temel kanunu..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Yarbay

Koşu bandı alıp düzenli koş ama mekiğini de çek doğal yollarla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Er

Bitkisel tabletler var onları denesene. Ben formula21 diye bi tablet var Do. dr. Ömer coskun hazırlamış. Etkili bi ilaç ilk önce kendinde denemiş zaten. merak edersen sitesiwww.formula21turkiye.info adresi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Teğmen

E
14 yıl
Er

En onemlisi yemegi kontrol altinda tutmak. Ondan sonra egzersiz gelir.. Kosu elbette daha iyi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yarbay

Boğazını tutup koşu bandı ile desteklersen çok rahat kilo verebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Teğmen

koşu bandı.mekik için alet almaya gerek yokki
eğer ilgilenirsen sana nasıl yapacağını anlatayım



E
14 yıl
Er

Kilo vermek için en doğru seçim sağlıklı beslenip bunu egzersizlerle yada sporla desteklemek. Aldığın kaloriden fazlasını yakmalısın ki kilo veresin. Koşu bandı en doğru seçim. Sonuçta bütün vücudu çalıştırıo ve daha fazla kalori yakmayı sağlıyo.



M
14 yıl
Binbaşı

şubat 8 inde kan tahlilleri yaptırdım ve sonuç hiç içaçıcı değildi...

kollesterol artmış, şeker hastası olmaya ramak kalmış!



hemen diyete başladım şu an spora imkanım olmadığı için spor yapamıyorum...

99,8 kg den dün itibariyle 94,7 ye indim... eğer ilgileniyorsan nasıl bi diyet yaptığımı sana yazabilirim arkadaşım....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.