Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
604
Tıklama
0
Öne Çıkarma
12.1' - 13.3' ARASI DİZÜSTÜ
Ç
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Piyasada ne yazık ki 12.1- 13.3 inç ekrana sahip dizüstü fazla bulunmuyor. Olanlarında fiyatı pahalı sayılır. Exper in şöyle bir modelini buldum. fiyatı fena değil sanki .

http://www.exa.com.tr/exper/tasinabilir_bilgisayarlar/exper_210902-323-7630.html

Başka arkadaşlar da öneri de bulunursa iyi olur. Yine fiyat olarak 1100 lirayı geçmeyecek şekilde. 12.1-13.3 arası ekrana sahip dizüstü. Netbook önermeyin çünkü hem ekranı küçük hem de işlemcisi zayıf. Benim gibi kısmen daha küçük ekranlı dizüstü almak isteyenlere de faydası olur önerilerinizin.



J
14 yıl
Yarbay

1100 lira limitle daha iyi bir makina bulabileceğini zannetmiyorum. Bu modele en yakın Acer Timeline 3810 var ama hem işlemci olarak daha kötü , hem de bütçeni aşıyor. Acer Ferrari One 'a da bakabilirsin. Çift çekirdekli Athlon işlemcisi ile normal netbooklardan biraz daha güçlü . Sen kullanacağın uygulamaları vs yaz.. Fikir beyan ederiz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ç
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@ Jasonburak
Acer one a baktım, fena değil fiyatına göre. bilgisayarda oyun oynanmayacak , genel kullanımın dışında Rhino, Autocad 3d gibi uygulamalarla işim olacak az da olsa. Ansys gibi analiz programlarıyla da. Onun için aslında işlemcinin çok güçlü olmasına gerek yok ama ram in yüksek olması yararlı olur gibime geliyor.
Şimdilik alırsam exper i alıcağım gibi duruyor ama belki indirim filan yakalarsam başka marka başka model de alabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.