Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
814
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Isıtıcı konusunda yardım ?
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar evimizin 2. katında bulunan çatı arasındaki 10-11 m2 lik odama soğuğu kırıcak 16-18 C civarında tutacak genellikle 19-02 saatleri arasında kullanacağım yakıt cimrisi bi elektrikli ısıtıcı arayışı içindeyim bu konuda neler yapabilirim çatı arası olduğu için dört bir yan ahşap ve tavanda gayet alçak ferrolinin econo heat adında ısıtıcısı aşağıda linkini verdim nasıldır duvara montaj demiş ahşabı yakacak kadar bi etkisi olur mu ? bir bilgisi yada başka önerisi olan var mı? teşekkürler

http://www.ferroli.com.tr/ProductDetails.asp?ProductSubGroupId=13&ProductId=30&SwfName=isitma.swf





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babazulaua -- 3 Ocak 2010; 2:26:55 >

L
14 yıl
Yarbay

econo heat kullanmıştım.Eger yalıtım iyiyse odanın soguklugunu kırar,yalnız yalıtım yoksa hiç boşuna almayın derim.Öyle cisim yakacak birşeyde degil.Ben kullanmıyorum artık.Eger işinize yarasa ayak altı ısıtıcısı kullanın derim.Ayaklarınız sıcak olunca odanın soguklugunu hiç hissetmiyorsunuz bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Teğmen

günde 7 saat kullanacaksınız. inverter 12000 lik bir klima ile odanızı istediğiniz derecede tutabileceğinizi düşünüyorum. econoheat konusunda bir fikrim yok. ama genellikle bu tarz ısıtıcalar evinizin ısıtıcı müzesinde yer alır. kullananların yorumlarını çok iyi değerlendirmenizi öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

denon da dediği gibi babamda müzede bi parça olur dedi o yüzden infrared tarzı bı ısıtıcıda karar kıldık nacizane yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.