Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1496
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honda alıorum ama en iyi kredi
D
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba honda accord almaya karar verdim ama 6 bin tlik kredi çekmem gerekli..Ankardayım..24 ay vade ile en uygun hangi bankadan cekebiliirm lütfen bilen arkadslar yardımcı olsun yarın kredi çekicem..



T
14 yıl
Yüzbaşı

Sıfır mı alıyorsunuz? Genellikle ziraat bankası diğerlerinden düşük faize veriyor. Bende geçen ay accord almak istediğimde ziraat'ten çekiyordum ama bana nasip olmadı, alamadım. Kaç model fiyatı ne kadar belirtir misiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Yüzbaşı

kredi olayini ben de merak ediyorum. honda bayileri hemen kredi teklifi sunuyor ve sizin belgelerle vs. ugrasmaniza gerek kalmiyor diyor. honda bayileriyle bankayi kiyaslarsak ciddi faiz/masraf farklari var mi aralarinda?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
14 yıl
Yarbay

Honda bayiilerinde %0.99 faizle veriliyor şu anda. Bankalarda bu rakamı bulamazsınız .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Teğmen

Sabancı nın bankası AKBANK en uygun koşulları sağlıyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Binbaşı

gidip bankadan araç kredisi almak yerine galerinin anlaşmalı olduğu banka mutlaka vardır ve faiz oranları tabiki daha düşük oluyor.Ha dersenki 6000 TL için arabama rehin koydurmam diyorsan o farklı tabi.Birde 6000 TL için 24 ay çok uzun geldi bana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
8
14 yıl
Teğmen

eger sıfır accord alacaksan ve sadece 6000 tl kalmışsa 6000 tl yi araba alacagınız bayiye kredi kartı olarak çekin tabi farkını vererek.çekimi tamir diye gösterirler dolayısı ile yüzde 18 lik kdv ödeyerek bu iş çözülebilir.birde anlamadıgım bişey eger sıfır alacaksan accord alacak paran varsa ve 6000 tl için neden 24 ay vadeli istiyorsun biraz garibime gitti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
14 yıl
Binbaşı

en uygun oranlar fortis te şu an . dosya masrafı az , faizi düşük.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.