Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2068
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Lost And Damned PC'ye Geliyor
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün Grand Theft Auto IV için Games For Windows Live üzerinden yayımlanan yeni yamada (1.0.0.4 ki bir önceki 1.0.4.0 idi) oyuna performans bazında yapılan değişiklikler ve kontrollerde daha özgürce değişiklik yapmak adına yapılan eklentiler hariç PC oyuncularının uzun zamandır beklediği bir şey de bulunmakta. Yeni yama oyuna The Lost And Damned achievementlarını eklemekte.

Yamayı Games For Windows Live'dan otomatik olarak indiremezseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html

Kaynak:
http://www.gta4.net/news/4371/the-lost-and-damned-for-gta-iv-pc/


< Resime gitmek için tıklayın >


Edit: Bu arada haberde kesinlikle bir sahtelik yok. Eğer ki orjinal Grand Theft Auto IV'e sahipseniz yamayı kurduktan sonra Achievement kısmını kontrol ederek kendiniz de görebilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 10 Kasım 2009; 20:32:44 >

B
14 yıl
Yarbay

U
14 yıl
Yüzbaşı

Bu yamada bir fark göremedim ben bu pakete göre kürek olmadıgından olabilir mi?



M
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Achievement ne oluyo acaba


Multiplayer oyunda kazandığın ek özellikler oluyor ama oyunun korsansa o özellikleri alamıyorsun multiplayer oynama şansın olmadığı için.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
@
14 yıl
Yüzbaşı

arkadşalar bn ewde ps3 de gta4 ü mp oynayamaya kaltım.
30 40 dk sonra eror verdi acaba ndeni bilen varsa cevap yazabilirmi acil lütfen.
________________________
BUR ARADA GZL PAYLAŞIM



B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.


quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Achievement ne oluyo acaba


Multiplayer oyunda kazandığın ek özellikler oluyor ama oyunun korsansa o özellikleri alamıyorsun multiplayer oynama şansın olmadığı için.


Multiplayer ile hiç bir alakası olmayan şeyler aslında. Oyunda yaptığınız belirli şeylere göre size verilen ödüllere Achievement deniyor ve her Xbox 360 oyununda ve Games for Windows LIVE destekli oyunda bu Achievement'lar bulunmak zorunda. Achievement'ı açmanız/kazanmanız gereken şey ne kadar zor ise o Achievement'ı açtığınızda ona göre bir puan alıyorsunuz. Aldığınız puanlar açtığınız Xbox Live/Games For Windows Live hesabınıza ekleniyor ve Gamer Card denilen ve isterseniz forumlarda vs imza olarak gösterebileceğiniz profil kartlarınızda görünüyor. Oyunlara ekledikleri şeyler bakımından da aslında her oyunda olması gereken şeyler denilebilir. Çünkü bir oyunu oynayıp bitirdiğinizde genelde bunların hepsini almamış oluyorsunuz ki bu da bir oyunu kalan Achievement'ları almak ve Gamer Card'ınızda görülen Gamer Score'unuzu (Achievement puanlarının toplamı = Gamer Score) artırmak için tekrar tekrar oynamanıza neden oluyor. Ancak Games For Windows Live'a erişmek için oyun elbette orjinal olmalıdır. Yoksa ancak Live'a giriş yapmadan oyunu oynar ve Achievement'ları alamazsınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.