Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2279
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Notebook ekranında sağda kırmızı dikey çizgi
Y
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar.

Casper Prestige CPW2000-7885B notebook bilgisayarım var. Ekranın sağ tarafında kırmızı bir dikey çizgi çıkıyor. Dikey çizginin hizasında çerçeveye az bir miktar bastırdığımda çizgi ortadan kalkıyor, elimi çektiğimde yine eskisi gibi oluyor. Kullanımı etkilemiyor ama beni çok rahatsız ediyor. Bunun için ne yapılabilir, muhtemel çözüm yolları veya izlenmesi gereken yollar hakkında blgi verirseniz memnun olurum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



G
14 yıl
Yarbay

Garantisi olan urunler icin oncelikle mhb@casper.com.tr adresine konuyu, iletisim bilgilerinizi ve notebookun seri numarasini iceren bir mail gondermen gerekir. Sonrasinda Musteri Hizmetlerinin yonlendirecegi yere notebookunu fillo yada yurtici kargo ile ucretsiz olarak gondermen yeterli. 2 Hafta icerisinde urunun sana tamir edilmis olarak ulasacaktir. Garantisi olmayan urun icinde ayni yolu izleyip oncelikle ucret miktarini ogrenmen senin icin daha iyi olur cunku bircok yerli marka ayni kasa ve anakarti kulandigi icin parca bulman ve belki daha ucuza degisim yapma imkanin var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Teğmen

Büyük ihtimalle Pixeller ile ilgili bir sorun..Garantisi var ise servise götürebilirsin..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Onbaşı

ekran iletkenlerinde problem var cihazın sert bir darbe almış yada sökülmüş iyi takılmamıştır. garantisi yoksa ki olsada girmeye bilir bilgisayarcıya değilde iyi bir elektronikçiye götürmen gerekiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.