Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1351
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gençlik kollarından gelen mesajlar
S
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ramazan ayında mesaj geliyordu, şu gün yemeğimiz "iftar ikramlıdır" diye. Yasin kadıoğlu imzalı, sonra google dan baktım bu adam saadet partisi gençlik kolları başkanıymış. 2 kere iftar daveti geldi, bir kerede yönetimden birisinin kızı olmuş onu haber veriyo bananeyse , neyse az öncede halı saha maçı varmış ona davet ediyolar . İşin garibi ben eskişehirdeyim ve hiç pendikte bulunmadım sanırım herhangi bir partiylede ilişkim yok, düşünüyorum numarayı nerden buldular diye ama bulamıyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



B
15 yıl
Yüzbaşı

Mücahit



S
15 yıl
Yüzbaşı

Belki düşük bir ihtimal ama seni işleten bir arkadaşın falan olamaz mi ? Ve ya hattın senin ustunemı yoksa birinden mi aldın ? Ve ya internete herhangi bir yere (güvendiğin sitelerden bahsetmiyorum bkz. dh) telefon numaranı yazdın mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Binbaşı

saadet partisi merkezlerinin ve gençlik kollarının üyeleri ve ilgilileri arasında böyle bir mesaj trafiği vardır. Sizinki büyük bir ihtimal yanlı anlama veya yazılmadan kaynaklanmaktadır. Mesaja geri dönüp durumu açıklarsanız bir daha gelmez.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yarbay

İrtibat kursanız iyi olur. Babama da belediye başkan adaylarının toplantısını sekreter haber vermişti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.