Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1142
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cdrom uçtu
G
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler bu aygıta birşeyler oldu creative ir52x cdrom um delirdi geçen gün arkadaştan 200 cd aldım bunları sabit diske atarken oldu ne olduysa 80. cd den sonra alet uçtu durmadan cd arıyor takılı olsa bile bulamıyor sonrada kapağı açıyor bir süre sonra kapatıp tekrar başlıyor hep böyle data kablosunu çıkardım müzik cdsi taktım yine aynı cd sürücüye ne olmuş olabilir birde çok seviyorum infra olması filan kurtulabilirmi bilgisayarcı beyni uçmuş dedi daha içini bile açmadan. şimdi geri kalan hayatını ellerimde denek hayvanı olarakmı geçirmek zorunda tekrar çalıştıramazmıyım şimdiden teşekkürler



A
19 yıl
Çavuş

Hiç durmadan Seri bir Sekilde Kopyalama Yaptıysan Beyni Ucmustur ama Yapılabilir ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl
Binbaşı

80 cd'yi arka arkaya aynı günde okuttuysanız aşırı ısınmadan bilgisayarcının dediği gibi beyni hasar görmüş olabilir. Tabi bu dediğim sadece tahmin. Ben kendi CDROM'umu hiç bu kadar zorlamadım, o yüzden bu kadar zorlamayla bozulabilir mi tam emin değilim ama o CDrom üretimden kalkalı epey oldu herhalde. Yakında hiç görmedim piyasada.



L
19 yıl
Binbaşı

gecmish olmsun o kadar zorlarsan aleti olacagı odur yani yinede kolay gelsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet kalkalı çok oldu zaten bu çıkan ilk versiyondu 99 kasımda almıştım 5.5 seneoldu zaten eski kasadan aldım kıyamadım satmaya ir olduğu için bu aletle sanki duygusal bir bağım vardı şaka bir yana tamir edilebilirmi tamirci bir kelime bile etmedi kurcala dedi artık işe yaramaz bende bunun üstüne cdrw aldım lg52x şimdi geri kalan 120 cdyide koplalarken cdrw uçarsa garanti kapsamında olur mu olmazsa günde 10-20 cd ile 1 hafta sürecek zaten xp sp2 dma yı açmıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl
Binbaşı

LG ile kopyalamaya kalkarsan herşey olur valla. Asus falan alsaydın. LG'ler 30-40 cd'den sonra teklemeye başlıyor. Ben kendimden biliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yarbay

İnfra 52x in takma adı zaten infra 0xtir.Sen bence 80 tane cd okuduğuna şükret bendeki hiçbirşey okumuyor(Nedense).Tarihi eser olarak saklıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl
Binbaşı

Creative'e hep laf ediyorlar ama ben de sizin gibi hastasıyım o CD-ROM'un. Şu kumanda o zamanlar ne kadar ilginç gelmişti bana.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
19 yıl
Yarbay

yarım saatten aralıksız kullanmadan sonra bole syler olabiliryor. ısısnmaması için her yarım saatte bir 10 dakika soğumasını beklerseniz sorun olmas, tuvalet molası verin en iyiyisi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.