Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
422
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acıların takımı:)
N
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

pasfotomac:

Bir yönetim düşünün küsleri barışıklardan fazla, birbirlerinin yaptıklarından habersiz 600 yıllık bir okulun gövdesinden çıkmış koskoca Galatasaray bu hale düşürülür mü?.


Aslında bu yazının başlığı "Batıya açılan pencere nasıl arabeskleşti?" olmalı. Gerçekten de öyle. Bir yönetim kurulu düşünün ki, küslerin sayısı barış içinde olanlardan fazla. Bir yönetim kurulu düşünün ki biri, diğerinin yaptığını bilmiyor, basın toplantısına soyunan ne dediğini bilmiyor daha vahimi bilmediğini bilmiyor.. Koltuğa dört elle yapışanlar birlikteyken mangalda kül bırakmıyor, istifa naraları yeri göğü inletiyor, 'buyrun imzaya' dendiğinde de ellerine kramp giriyor.. Yönetim düzgün bilgi akışı sağlamadığından sportif direktör, Insua, B.Juniors'a imza attıktan yarım gün sonra, "Insua'yı alma şansımız yüzde 50'nin üzerinde" diyor. Felipe rezaleti yüzünden G.Amerika, Ribery gafleti yüzünden de Avrupa'da "bu yönetimin ne özüne güvenen var, ne sözüne" gibi yazılar çıkabiliyor koskoca G.Saray Yönetim Kurulu ile ilgili.. Ve bendeniz kimi yöneticilere baktığımda, gözümün önüne askerliğim sırasında izlemek zorunda bırakıldığım "Acıların Kadını Bergen" filmi geliyor!

GEL MART 2006 GEL!
Beyler yazıktır, beyler yeter artık, beyler bu 600 yıllık bir okulun gövdesinden çıkmış koskoca G.Saray Kulübü! Böyle yönetim olur mu? Koca G.Saray bu kadar inandırıcılığını yitirir mi? Verdiğiniz hangi demece kim inanır artık: "4 yerli 2 süper yabancı alacağız" demeciyle başlayan transferde gelinen yere bir bakar mısınız? Lütfen artık ayaklarınız yere bassın:
1- Bu takımın kadrosu yeterlidir. Gerets'in elinde birbirinden değerli Zafer, Arda, Cafercan, Mülayim, Uğur, Ferhat gibi genç oyuncular var. Bunlar başka takımlarda olsa her birinin bonservisi en az 3 milyon euro ederdi. Bunların takıma uyum sağlamaları hocanın öncelikli amacı olmalı.
2- Mondragon bu takımdan hemen gitmeli. O da bir zamanların ünlü ağlayan şarkıcısı Johhny Ray'i anımsatıyor. Sevgilisinin ailesi Palermo'daymış, 1-1.5 milyon euro alın, verin bonservisini gitsin. Yerine aslan gibi Aykut var. Alın işte milli takım kalecisi.
3- Ribery konusunu bitirin; alın alacağınız parayı noktalayın şu işi artık.
4- Seyrantepe'yi ne yapacaksanız yapın! Artık hepimiz en ince ayrıntısına değin bu yılan hikayesinin iç yüzünü biliyoruz. Ya vazgeçin ya da atın stadın temelini, üst yapı hakkını almışsınız stada başlayabilirsiniz, tapuyu daha sonra bir biçimde çözebilirsiniz. İster inanın ister inanmayın ama koskoca G.Saray camiası bugün Mart 2006'yı iple çekiyor, tıpkı terhisini bekleyen askerler gibi!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novamax12 -- 5 Temmuz 2005, 11:02:38 >

Ç
19 yıl
Binbaşı

bugün bende okudum doğru söze ne denir hepsi de doğru


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Binbaşı

+111111111111111111111111111111111111111111111111111



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.