Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony LCD lerde fiyat kırdı
F
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

SDM-s81 modeli 610 euro dan 515 euro ya düştü.bugün 1 adet s81 bir adet te s51 = 230 euro aldım.15" ucuz olmasına karşın baya küçük geldi gözüme. LCD alacaklara 18" s81 i öneririm.hatta s81 in siyahı var 10-15 dolar daha pahalı.şu an stokta kalmadığından alamadım.

X82 ve S81 arasındaki farklar
dahili speaker
çift giriş(1 monitöre 2 ayrı makina)
DVI girişi
x82 daha şık.



R
21 yıl
Çavuş

LCD almak için henüz erken. Çıkacak olan deadpixeller, always lit pixeller adamın asabını bozar. Üstelik monitörü değiştirmek isterseniz de hepsini değiştirmiyolar, kafalarına göre sayılar koymuşlar. Şu kadar bozuk pixel varsa değiştiririz yoksa değiştirmeyiz diye. Bunlara bir de yurdumdaki kazıkçı zihniyeti eklersek ortaya pek hoş bir tablo çıktığını söyleyemeyiz.
Oyun oynamak için de hiç anlamlı değil LCD'ler, tabii oyun oynayanlar için geçerli bu. İş yeri derseniz olay LCD lehine dönüyor.



F
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

işyeriyiz:) oyun bizim sitenin önünden bile geçmez. sony de ölü piksele hiç raslamadım bu kaçıncı lcd oldu hatırlamıyorum



S
21 yıl
Yarbay

milletde nedense LCD lere karşı bir antipati var.Kulaktan dolma yada dergilerden kapma sanırım..Bendede samsung var ve ölü pixelde ne ola? demekten kendimi alıkoyamıyorum..100 tanede bir tane belki çıkıyordur ama crt monitörlerin 100 tanesinden en az 20 tanesi sorunludur,ya bulanıktır ya resim köşelere düzgün oturmaz ya renkler solgundur ya tazelemeyi düzgün ayarlayamazsınız falan filan..ama LCD lerde bu sorunların hiç biri olmadığı gibi ölü nokta çıkma ihtimalide oldukça düşük.Ve birde oyunlarda iz bırakıyor arkada filan gibi eski LCD lere ait bir kötümserlik var ve bir türlü gitmiyor.9700 pro ile LCD kullanıyorum.oynadığım oyunlar MOHAA,GTA3,NFS2,SPLİNTERCELL,FİFA serileri,midtown madnes,vs.. ben bunların hiçbirinde sözü edilen bir gölgeye rastlayamadım..sen rastladınmı Fuat kardeş?
Ayrıca dvd var tv kartı var bunların tümünü kullanıyorum hiç böyle bir şey yok..sadece text olan sayfalar kaydırırken bozuluyor oda normaldir zaten kaydırarak kimse yazı okuyamazki buna niye takarlar..



F
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

walla ilk lcd aldığımda bi nfs oynayıp bakayım nasıl gösteriyor dedim,gayet güzel. 25-28 haziran da tüyap hazır giyim fuarındayız.lcd almaya niyeti olup ta bir türlü şüphelerini gideremeyen arkadaşlar varsa istedikleri oyunu kapıp gelebilirler.yalnız bi tane de ekran kartı getirin çünkü elimdeki en iyi ekran kartı gf4 mx440.gelmeyi düşünenler-->>icq 92810820 den buyrun.lcd hakkında sevmediğim tek konu çözünürlük. sony notebook un 16" ekranı 1600*1200 e çıkabiliyor ama 18.1" lik lcd si 1280*1024 te kalıyor..



R
21 yıl
Yarbay

en ufaktan battlefield da lcd ler cok mantarliyomus.Gecikmeleri yuksek oldugu icin goruntuler gec gidiyomus yani bir nevi lag :)Bu dogrumu?Bu yuzde lcd almadim.Yani monitorden ne gibi eksileri var.Kullanan deneyimlerine ihtiyacim war



R
21 yıl
Çavuş

Gölgeler yeni LCD'delerde de var diye okudum birkaç yerde.http://www.tomshardware.com bu sitelerden biri, girin okuyun. Benchmarklar falan var.

Benim asıl derdim çözünürlük, 18" LCD alıp 1280x1024 kullanmak çok sefil bir durum.



R
21 yıl
Yarbay

17 inc 1600*1280 e cikan bi lcd warmi?
yada 18 icn?



G
21 yıl
Yarbay

Multiplayer FPS için LCD ekran tavsiye etmem Jincx. Ama single player oyunda da 20 ms geç çizsin, kim takar o apayrı bir konu.



T
21 yıl
Yüzbaşı

Arena'nın fiat düşünce haber ver diye bir hizmeti var. Hemen hemen bütün Sony LCD'ler için servise kayıt yaptırdım. Üst serilerde komik indirim yapmışlar 5-6 Euro falan. Birtek S serisinde doğru düzgün indirim var X serisinde hala yok..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.