Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1287
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seçimlerde sandık görevlisiydim ödeme hala yapılmadı !
C
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar malum seçimlerde görev aldık. Banka hesap bilgilerimi verdim kardeşimde görevliydi ikimize de hala gelmedi. Son çare olarak adliyeden gidip almayı düşünüyorum. 3 ay sonra ödenir dediler hala tık yok. seçimlerde görev alıpta hala parasını alamayan arkadaşlar var mı ? Ben o pazar gününe keyfe keder gitmedim topu topu 40 50 lira birşey vercekler bu kadar acizlik yapılacaksa büyükşehir belediyesine 2 katı zararı en kısa zamanda vereceğim.



L
15 yıl
Teğmen

daha önce de bu konu açılmıştı yine aynı şeyi koymuştum şimdi de aynı şeyi koyuyorum üzülerek

< Resime gitmek için tıklayın >



O
15 yıl
Er

İyi oldu görevli olmasaydın sende


Bu mesaja 1 cevap geldi.
~
15 yıl
Yarbay

Yazık



C
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: Olmır

İyi oldu görevli olmasaydın sende


Üniversite son sınıftayım ve babamdan para isterken adamın yüzüne bakamıyorum utanıyorum az da olsa cebime para girse nolurdu diye sevinmiştim merak etme orda milletin eline zarf verip sadece 1 partiye oy atıcaksınız diye milyon kere anlatma ihtiyacı için pazar sabahı saat 6 da uyanıp gitme meraklısı hiç değildim. Ayrıca "istekli" olarak görevli olmadım 2 polis gelip kardeşimle benim görevli olduğumuza dair kağıt getirmiş ailemde sosyal sorumluluk diye imzalamış. Ben sadece hakkımı istiyorum dedim verilmeyeceği takdirde olayın üstüne bir bardak soğuk su içip tepkisiz kalacağıma ödeme miktarı kadar bende zarar veririm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorinaRocchi -- 26 Mayıs 2009; 13:08:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Binbaşı

Arkadaşım dün 84 TL aldı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
15 yıl
Er

Durumunu izah ettin anladım kusura bakma



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.