Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1044
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Göz Alıcı Tasarım, Mükemmel Mobilite ASUS EeePC™ S101H ile
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

 

Göz Alıcı Tasarım, Mükemmel Mobilite

ASUS EeePC™ S101H ile

Sen Neredeysen Moda Orada!

 

Yenilikçi tasarımların lider üreticisi ASUS; şıklığı başarının en önemli anahtarlarından biri olarak görenler için, zarif tasarımıyla dikkat çeken EeePC™ S101H''yi duyurdu. Ergonomik tasarımı ve zengin özellikleri ile dikkat çeken EeePC™ S101H; gözalıcı renkleri, infusion teknolojisiyle üretilmiş, kristal taşla süslenmiş parlak kasasıyla, fonksiyonellik ve modayı birleştirerek netbook piyasasının zirvesindeki yerini alıyor. 

 

Tarzınızı Yansıtıyor

 

Şık tasarımı ve ince profiliyle EeePC™ S101H, sahibini tam üzerine göre yapılmış bir elbise gibi tamamlıyor. Benzersiz renkleriyle güven, başarı, dinamizm hissi yaratıyor. Sadece 1.2 kg ağırlığı ve 1.8 cm''lik ince yapısıyla inanılmaz derecede kolay taşınabilirlik sağlıyor.

 

Aynı Zamanda Güçlü

Baş döndürücü görüntüsü ve şaşırtıcı taşınabilirliğinin yanı sıra EeePC™ S101H, aynı derecede etkileyici teknik özelliklere de sahip. Wi-Fi 802.11n desteğiyle her yerde yüksek hızda internete bağlanabilme imkânı ve Bluetooth V2.0 özelliğiyle, bluetooth özelliği bulunan tüm cihazlarla hızlı ve kolay bilgi alışverişi yapabilme olanağı sağlıyor.

EeePC™ S101H, yüksek hızda veri depolama imkânı sunan 160GB sabit disk sürücüsüne ek olarak, Eee Storage olarak bilinen, kullanıcılara önemli dokümanlarını depolama ve her zaman her yerden erişim olanağı tanıyan şifrelenmiş 10 GB internet depolama özelliğiyle beraber geliyor. EeePC™ S101H''nin geniş kapsamlı depolama kapasitesi, bütünleşik MMC/SD Hafıza Kartı ve MS-PRO gibi 4''lü kart okuyucu desteğiyle de tamamlanıyor.

Eee PC™ S101H, ayrıca arka LED aydınlatmalı 10.2" geniş matriks WSVGA ekranıyla yüksek çözünürlükleri destekliyor. Böylece dokümanları görüntülemek  ve değerlendirmek için daha fazla alan yaratıyor.

 

Super Hybrid Teknolojisi ile 5 Saate Kadar Pil Ömrü

Enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkaran geliştirilmiş ASUS Super Hybrid Teknolojisi ile üretilmiş EeePC™ S101H, kullanıma bağlı olarak 5 saate kadar kesintisiz bilgisayar deneyimi sunarak güç adaptörünü her yere taşıma zahmetinden kurtarıyor. Super Hybrid Teknolojisi ayrıca kullanıcılara çeşitli güç modları arasında seçim yapabilme olanağı da sağlıyor.

 

 

Teknik Özellikler

Model Adı: ASUS EeePC S101H

İşlemci Özelikleri: Intel Atom, 1.6 GHz, 512 Kb önbellek

Ekran: 10", 1024 x 600 

Sistem Belleği: 1024MB  DDR2, 667MHz 

Disk Kapasitesi: 160 GB 

İşletim Sistemi: Microsoft XP Home TR

Web kamera: Var 

USB (Adet): 3 

Bağlantı Seçenekleri: 802.11b/g/n, 10/100 Ethernet




S
15 yıl
Yarbay

çok şık ve bence gelinebilecek en iyi nettop seviyesie tasarımına giriş yapılmış inceliğe dikkat.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
15 yıl
Binbaşı

L
15 yıl
Binbaşı

alan kullanan var mı acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.