Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
777
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hızlı ve Basit Kurulum İçin Yenilikçi Vidasız Tasarım
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ASUS VENTO TA-M2 Hızlı ve Basit Kurulum İçin Yenilikçi Vidasız Tasarım

 

Kaliteli bilgisayar bileşenleri üretiminde dünyanın lider üreticilerinden biri olan ASUS, yeni VENTO TA-M2 kasasını duyurdu. Bu şık ve ergonomik kasa, sistem kurulumunu oldukça kolay hale getiren vidasız tasarımının yanı sıra, oldukça da sağlam. Ayrıca gelişmiş havalandırma sistemi sayesinde işlemci ve ekran kartlarının maksimum düzeyde soğutulmasını sağlayarak, yüksek performansı garanti ediyor.

Mükemmel Isı Dağılımı, Mükemmel Havalandırma

VENTO TA-M2''nin ön kısmında bir, arkasında bir ve yan tarafında iki adet 12 cm çaplı fan bulunuyor. Bu fanlar kasa içindeki hava akışının devamlılığını sağlayarak optimum ısı dağılımı sağlıyor. Ek olarak yan paneldeki fanların yerleri, hareket ettirilebilen sac üzerinde oldukları için, soğutma gereksinimlerine göre değiştirilebiliyor.

Her sistemde işlemcinin ve ekran kartının pozisyonu farklıdır. İşte bu durum göz önünde bulundurulduğunda VENTO TA-M2''nin esnek ve modifiye edilebilir tasarımının avantajı daha da artıyor. Üstelik VENTO TA-M2''nin havalandırma sisteminin üstünlüğü fanlarla da sınırlı değil. Ön ve yan panelin ızgaralı yapısı sayesinde havanın daha verimli bir şekilde tahliyesi ve emilmesi mümkün oluyor. Üstelik sabit disk kafesinin etrafındaki havalandırma delikleri yardımıyla sabit diskler de oldukça serin kalıyor. VENTO TA-M2 tekil ekran kartları için 380 mm; SLI/CrossFire yapılandırmaları içinse 280 mm boşluk payı sunarak kullanıcılara istedikleri kadar uzun ekran kartı seçme özgürlüğü veriyor.

Kolay Sistem Kurulumu

VENTO TA-M2''nin vidasız tasarımı, ASUS''un patenti altındaki yenilikçi buluşlardan biri. Vidasız tasarımın yardımıyla vida ve tornavida eforuna gerek olmadan ekran kartı veya ses kartı saniyeler içinde kasaya sabitlenebiliyor. Ayrıca toz filtreleri ve ön taraftaki fan kafesi kolaylıkla yerinden sökülerek kasanın hızlıca temizlenmesine zemin hazırlıyor. Bunun yanında 5.25" yuvası kart okuyucular, disket sürücüler gibi aygıtların takılabilmesi için 3.5" yuvasına dönüştürülebiliyor. Ön kasanın tepesine yakın bir konuma yerleştirilen ön panel giriş ve çıkışları sayesinde de kolay erişim sağlanıyor.

Şık Tasarımın Sırları

Mat siyah renkli VENTO TA-M2''ye gümüş çerçeve modern bir hava katarken, kasanın tepe kısmı bir spor arabasının hatlarına sahip. Görünüşe farklı bir hava katan VENTO logoları ise kasanın her iki tarafında çarpıcı bir şekilde duruyor. VENTO TA-M2''de müzik setlerinde görülebilen cinsten ayaklar kullanılıyor. Güçlü bir sistem toplamak isteyen ve dış görüntüsüyle de bunu belli etmek isteyen kullanıcılar için ASUS VENTO TA-M2 tam aranılan çözüm.

 

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Kasa ATX/Micro-ATX SGCC 0.6 mm

Boyutlar 190 x 483 x 478 mm

Sürücü Yuvaları 4 x Harici 5.25" Optik Sürücü Yuvası 1 x Harici 3.5" Floppy Disk Sürücü Yuvası  4 x Dahili 3.5" Hard Disk Sürücü Yuvası

Ön Giriş/Çıkış Portları USB2.0 x 2 Ses x 2 e-SATA x1 (opsiyonel)

Genişleme Yuvası PCI x 7

Havalandırma 1 x Ön 120 mm fan (LED ışıklı) 1 x Arka 120 mm fan 2 x Yan 120 mm fan (LED ışıklı, opsiyonel)

 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.