Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
203
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4 İşlemcili Opteron vs Xeon Kapışması
F
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=238

Opteron'un performansı gayet iyi görünüyor...



P
21 yıl
Yüzbaşı

Bu arada, Intelcilere MAALESEF kotü bir haberim var.

Intelin o çok övündüğü <b>CENTRINO</b> MOBILE IŞLEMCILERİ, <b>WINDOWS XP’ LERI ÇÖKERTİYOR .....ve düzelmesi İMKANSIZ. </b>
http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,110929,00.asp

Saygılar,



A
21 yıl
Yüzbaşı

potspot bi de bize fanatik diyosun ya gülüyorum sana. şu yazdığın şeye bak... Konu Opteron vs Xeon sen yine ortalığı bulandırmak milletin damarına basmak için laf söylüyosun. Bi de kendine bilinçli kullanıcı diyosun.

Bi kere daha yazıyı tam okumamışsın, başlığını görüp direk çöküyo Windows demişsin.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Notebook and laptop computers based on Intel's new mobile and wireless Centrino chip architecture can experience a "blue screen" crash in Windows XP when running widely distributed virtual private network security software from Nortel Networks, according to Mike Schexnaydre, a Nortel software engineer.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Gördüğün gibi sadece sanal ağ programlarını kullanırken hata oluşuyor. Yani normalda hiçbir sorun ypok, sadece VPM programları ile Centrino'nun Intel PROSet Adapter Switching arasında bir sorun var.

En çok da imkansız demene şaşırdım gereçekten nesi imkansız bunun? Yeni bir IAA programı ya da chipset driver'i ile herşey çözümlenebilir.

Bazı konularda daha geniş düşünmek lazım. Bir firmanın sadece bir hatasını görüp onun üzerine çullansaydık ortada ne AMD ne Intel Ne Microsoft kalırdı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.