Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurtdışında iPhone kullanımı roaming hakkında
K
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam ,

Yakın zamanda yurtdışına gidicem , burda telefonum kampanyalı olduğundan hiçbir zaman internete girmiş,update yapmış gibi sorunlarım yoktu,hep açıktı.
Ama vodafone yurtdışında bu kampanyadan faydalandırmıyor , sadece görüşmeler için uygun tarife seçeneklerine izin veriyor...gprs sms yüksek ücretten..hadi sms atmam olur biter ama diğer olay beni korkutuyor...

Turkcell,vodafone,avea hatlı arkadaşlardan yurtdışına çıkıp hatlarını kullananlara soruyorum ; network ayarlarından ,'' data roaming '' seçeneğini off olarak seçmem beni kurtarırmı , yoksa vodafone müşteri hizmetlerini arayıp kapattırayım mı interneti tamamen ?? mb başı 30 TL falan yazıyor sitesinde muazzam ücretler yani..

Birde olduda gps'ten faydalanmak istedim,her ne kadar bu işlem ücretsiz olsada haritaları indirmek için gene gprs'den bağlanmak isteyecek yanlışmıyım?
önceden harita yükleme şansımız varmı?

umarım anlatabilmişimdir derdimi...cevaplayan herkese teşekkürler...



E
14 yıl
Onbaşı

bu cevabı bende bekliyorum. tr de aldığım i phoneyi yurtdışında kullanabilirmiyim?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.