Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1242
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arçelik klima alıcam çok acil yardım?
M
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba benim 10 m^2 bir odam var. Arçeliğin 70010 ekonomik klimasının odama uygun olduğunu söyledi gelen servis araştırdım.
Linkteki arçeliğin sitesinde
arçeliğin sitesinde ürünün fiyatı 460 TL görünüyor. Bizim burdaki arçelik bayisinde de öyle araştırdım http://www.arcelikbayisi.com/index.php?do=catalog/product&pid=404 arçelik bayisinin sitesinde 349 TL hemde akbanka 12 ay taksit yapmış oluyorlar öğrenciyim firma istanbulda alışveriş yapan varmı ? daha ucuza alabilirmiyim klimayı yaz okulu yapıcam yoksa yazın daha mı ucuza alırım daha ucuza bir yerden bulabilirmiyim? yardımlarınızı bekliyorum....



B
15 yıl
Teğmen

marmara,, kıyı karadeniz, iç ege veya güney doğu anadolu bölgesinde oturuyorsan sana uygun bir klima ama klimanın kaç ne kadar elektrik tükettiği yazmıyor, bir de dış ünite biraz sesli çalışabilir. Klimayı ucuza alıcam derken elektrik faturasından patlamayasın:D:D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Teğmen

Bahsettiğiniz klimadan geçen yaz pansiyonumuza almıştık 2 adet, dış ünite ve iç ünite sessiz, çalıştığını anlamıyosunuz. Ben geçen yıl tanesini 430 liraya almıştım. Anılyacağınız ÖTV indirimi falan hikaye. ÖTV+KDV indirimi ile aynı klima bu yıl 460 lira.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

cevaplariniz icin tesekkurler ben klimayi aldim arcelikbayisi.com dan 460 degil 349 tl odedim hemde karta 12 ay taksitle cok korktum ama arceligin ana merkezini aradim istanbulda baya buyuk bir bayiymis dun siparis verdim bu gun servis getirdi kurdu baya hizli bayidekilerde ilgilendiler telefon actilar insallah sorun cikmaz simdilik bir ses cikmiyor gayet sessiz. Galiba otv + kdv yi indiren tek yer orasi cunku diger arcelik bayilerinde hep 460 TL insallah bir sorun cikmaz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yarbay

yeni başlık açmaya gerek yok diye buraya sorayım dedim
arçelik neo plazma 13 btu klimamız var, yaklaşık 3 senelik. ısıtmada konumunda bilhassa canımı sıkan bir konuyu danışacağım. kumandadan diyelim 27 dereceye ayarladık. bu seviyeye getirinceye kadar makina normal çalışıyor. fakat derece 27 oldu mu pat diye tersine soğuk üflemeye başlıyor... e haliyle ortamdakileri fazlasıyla rahatsız ediyor, halbuki klimanın ısıtmasından olsun, soğutmasında, tasarruflu olmasından çok memnunum ama bu sıcak üflerken birden soğuk üflemesi bizi deli ediyor açıkçası..

bu normal mi, bizim yapabileceğimiz birşey var mı? neredeyse sırf bu nedenden dolayı sevdiğim klimayı değiştirmeyi düşünmeye başladım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
15 yıl
Yüzbaşı

10 mt2 odaya klima almaya ne gerek var? nefesinle ısınırsın. dalga geçmiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.