Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honda Civic Ekspertiz - Yardım
M
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2007 bir civic alacağım. Ekspertiz için Honda servisini aradım sadece mekanik yapıyorlarmış. Oda 150 TL civarında, aracı nereye göstermemi önerirsiniz? Kaporta ve Mekanik, (araç 26000 km'de)



T
15 yıl
Binbaşı

garantideki bir araç olduğundan yetkili servis dışında herhangi bir işlem yapılmış olamaz.herhangi bir honda bayiinden şase numarasını vererek aracın geçmiş seceresini bulabilirsin(ampul dahi değiştirseler honda bayi veritabanına not ediyorlar). ekspertiz için kaportacıya göstersen yeterli olur. (servisten gizli ancak boya işi yapabilirler.)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

Orası belli olmaz hacu. Bakarsın arabayı pert etmişlerdir, kayda geçmesin diye sanayide toplatmışlardır hatta kaskoyu bile uyandırmamışlardır. Hekese güvenmeyeceksin; nasıl olsa garantide, yetkili servisten başka bir yere gitmemiştir deme. Belli olmaz bu işler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Binbaşı

kaportacının yolunu niye gösterdik sanıyorsun... işinin ustası arabanın dükkan kapısından girişinden notunu yapıştırır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tamam sanayiye gideceğiz. Aracı makinaya da bağlayacaklar. Ayrıca kasko şirketlerinden pert durumu var mı diye araştıracağım.

Teşekkür ederim arkadaşlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yarbay

çoğu kaportacı hiç anlamıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.