Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1279
Tıklama
0
Öne Çıkarma
9.5 Saat Çalışma Süresi ile Kesintisiz Bilgisayar Keyfi
S
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

9.5 Saat Çalışma Süresi ile Kesintisiz Bilgisayar Keyfi

 

Lider teknoloji üreticisi ASUS, tüketiciler ve önde gelen medya kuruluşları tarafından ''En İyi Ultra Mobil İnternet Cihazı" olarak değerlendirilen ödüllü Eee PC™ ailesinin yeni üyesi Eee PC™ 1000HE''yi duyurdu. Enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkaran ASUS Super Hybrid Engine (ASHE) teknolojisiyle güç tüketimini %15 oranında düşüren ASUS Eee PC™ 1000HE, 9.5* saate kadar kesintisiz bilgisayar kullanımı sağlıyor. Infusion teknolojisiyle üretilmiş parlak inci beyazı, siyah, pembe, mavi veya altın sarısı renk seçenekleriyle de göz kamaştırıyor.

 

Maksimum enerji tasarrufu, minimum güç tüketimi

Intel® Atom™ işlemcisiyle üretilmiş olan Eee PC™ 1000HE, enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkaran ASUS Super Hybrid Engine (ASHE) teknolojisine sahip. Bu teknolojiyle kullanıcılara çeşitli güç modları arasında seçim yapabilme olanağı sağlayarak güç tüketimini %15 oranında düşürüyor ve 9.5* saate kadar kesintisiz bilgisayar kullanım süresiyle herkesi şaşırtıyor. 10" arka aydınlatmalı geniş LCD ekranıyla belge ve multimedya dosyalarını görüntülemek için yeterli alana sahip olan Eee PC™ 1000HE, genel notebook klavyelerinin %92´si büyüklüğündeki rahat ve kullanışlı klavyesiyle hata yapma olasılığını minimuma indiriyor. Çoklu-dokunmatik touchpad, fotoğrafları kolaylıkla yakınlaştırıp uzaklaştırabilme veya sayfalar arasında yukarı-aşağı gezinebilme olanağı sunuyor.

 

Yüksek Hızda Kablosuz Bağlantı ile Dünya Parmaklarınızın Ucunda

Eee PC™ 1000HE, Wi-Fi 802.11n kablosuz ağ bağlantı desteği sunuyor. Bu sayede internette dolaşmak, büyük dosyaları sabit diske indirmek çok daha hızlı hale geliyor. Ek olarak Bluetooth desteği, dijital aygıtlar arasında hızlı ve kolay veri alışverişi yapma fırsatı tanıyor. Böylece dünyanın eğlencesi, ASUS EEEPC 100HE ile parmaklarınızın ucuna geliyor.

 

Daha Fazla Esneklik

Eee PC™ 1000HE, 160 GB''lık depolama kapasitesinin yanı sıra, özel ASUS Eee Storage özelliğiyle 10 GB çevrimiçi depolama sağlıyor. Böylece kullanıcılar, belgelerine ve multimedya dosyalarına her an, her yerde ulaşabiliyor, bu dosyaları arkadaşları, aileleriyle paylaşabiliyorlar. En önemlisi, Eee Depolama sayesinde kullanıcılar, önemli belgelerini yedekleyebiliyorlar.

 

 

Teknik Özellikler

Ekran

10" WSVGA Ekran (1024 x 600 Çözünürlük)

İşletim Sistemi

Orijinal Windows® XP Home

İşlemci

Intel® Atom™ N270 / N280

Bellek

DDR2 SO-DIMM 1GB

Hybrid Storage

160GB HDD + 10GB Eee Depolama

Wireless Data Network/WiFi

802.11 b/g/n

Pil

8700 mAh Li-Ion 9.5* hours (XP)

Kamera

1.3 megapiksel kamera

Ses

Yüksek kalitede ses

Hoparlör

Stereo hoparlör

Bütünleşik mikrofon

Dijital array mikrofon

I/O ports

1 x VGA

3 x USB 2.0

1 x LAN RJ-45

2 x 3.5mm Audio Jack

Kart Okuyucu (MMC / SD)

Boyut

266 mm x 191.2 mm x 28.5 ~ 38 mm

Ağırlık

1.45 kg

Renk Seçeneği

İnci Beyazı, Siyah, Mavi, Altın Sarısı, Pembe

 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.