Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Virtualization (Sanallaştırma) Proje için Türkçe- Kaynak.
İ
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar Bir Proje ödevi için Virtualization (Sanallaştırma) Teknolojileriyle alakalı kaynak tarıyorum.
Projenin içeriğinde Sanallaştırmanın tanımından çeşitlerine tekniklerine bir bilgi dökümanı olacak yaklaşık olarak 60 ile 100 sayfa arasında bir şey planlıyorum. Bunun yanında çalıştığım kurumda Yedekleme- Farklı platformların paylaşımlı kullanımı ve Felaket durumlarını göz önüne alıp bunlara uygun bir senaryo ortaya koyup gerçekleştireceğim.

Konuyla ilgili olarak bir çok ingilizce kaynak tarıyorum genelde ileri seviye kaynaklar bunlara ilave olarak içerik oluşturmak için yerli veya Virtualization Sanallaştırma olayını ansiklopedik anlamda anlatan yabancı bir kaynak araştırıyorum ayrıca pek karşılaşmasamda yerli kaynak da varsa çok memnun olurum.

Gözüne çarpan, elinde olan, bu konuyla alakalı katıldığı bir seminer toplantı gibi bir organizasyonda kendisine verilmiş olan her hangi bir kaynağı olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Veya bu konuya ilgi duyan yurtdışında oldukca yaygın olan Türkiye'de de gelecek 2-3 yıl içerisinde çokca duyup uygulayacağımız bir teknoloji üzerine çalışan-çalışmak isteyen varsa irtibata geçelim.

Buraya yazabilir , Pm atabilir veya ironmasterist (at) gmail com dan bana ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 8 Mart 2009; 20:32:19 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.