Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
586
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC Arkasındaki 4 küçük lamba
G
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Cahilce olduğunu biiyorum ama kusura bakmazsanız yine de sormak istiyorum. PC'ye yeni bir eternet kartı taktım. Herşey normal çalışıyordu. Sonra birden PC açılamz oldu. KAsadan ses geliyor ama windows başlamıyor. Baktım, PC'nin arkasında bir kare oluşturacak şekilde dört küçük lamba, turuncu yanıyor. PC'yi kapatıp fişini çektim. Tekrar takıp çalıştırdığımda normal çalışmaya başladı. Lambaların rengi de yeşile döndü. Bu her açma deneyimimde aynı şekilde oluyor. Bu sorun neyle ilgilidir? Bu lambaların rengi neyi ifade ediyor?



J
15 yıl
Yarbay

O ışık ethernet kartından geliyor.

Yeşil ışık yanarsa ethernet kablosu takılı demektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Peki, ışığın turuncu yanması(yani kablonun takılı olmaması, neden PC'nin açılmamasına sebep olur ki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Teğmen

ses kartım(onboard) çalışmıyor diye yeni ses kartı taktm getirdim taktım sora pc açılıyormuş gibi ses geldi ama monitör ışıgı yanıp kapanıyrdu yani açılmıyorduı pc ses kartını çıkardım denedim açıldı muhtemelen ethernet kartında bi sorun olabilir bence bi değiştir dene olmazsa kartı sen taktır.Lamba kısmını anlayamadım kasanın arkasında lambamı var:d



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.