Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1256
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turk.net kampanyalı fiyatlarına ÖTV indirimini yansıtmıyor (mu?)
L
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Daha önce 4 megabit için 89 yerine 69 verin diye kampanyası vardı ki bir süredir kullanıyorum. Şimdi vergi indirimi ile 65 civarına iner diye bekliyordum fakat adamlar verdikleri fiyatı değiştireceklerine TTNet'in verdiği fiyat kısmını değiştirmiş. Artık tarife:

< Resime gitmek için tıklayın >

Böyle olmuş. Yani TURK.NET vergi indirimini cebe indirmiş oluyor. Veya başka bir değişle verdikleri fiyat avantajını düşürmüş oluyorlar. Genel hizmetlerinden memnun olsamda iyiniyetli bir davranış olmadığı kesin.



M
15 yıl
Yarbay

aslinda 2mbit paketi gercekten avantajli bence. yanı sınırsıza 1 mbit'e 49 lira öderken (ben 52 veriyorum) 2mbit hız 55 lira. ama öyle birsey war ki kararsiz kaliyorum. 2 mbit'in yetmeyecegini düşünmekle beraber , 4 mbit'in daha avantajli bir fiyatta sunulma imkanını kaçirma duygusu var.
beklesem mi , yoksa katilsam mi kafam bir dünya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl
Binbaşı

İndirimli fiyatlar zaten vergiler dışındaki rakamlara yansıyor fakat yine de ucuzlaması gerekiyordu sanırım. Kafam karıştı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

sonuçta indirimden önceki ve sonraki fiyatları aynı. Yani bu kampanyadaki fiyat avantajını azaltarak ötv indirimini ceplerine indirmiş oldular.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.