Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beşiktaş'ın 3 puanı silinecek!
O
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

River Plate, 1 milyon 650 bin dolara sattığı Arjantinli oyuncu Federico Higuain'den kalan alacağı için açtığı davayı kazandı. Beşiktaş'a ek süre verildi. Ödeme olmazsa puan silinecek.

2007 yılında Arjantin'in River Plate Kulübü'nden 1 milyon 650 bin dolar bonservis ücretiyle alınan golcü oyuncu ile yıllık 1 milyon dolara anlaşma sağlanmıştı. Beşiktaş forması altında Turkcell Süper Lig'de 8, Şampiyonlar Ligi'nde 4 ve Fortis Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 14 maç oynayan Higuain, Fortis Türkiye Kupası'nda sadece 2 gol atmıştı. Golcü oyuncu devre arasında Meksika'nın Club De America takımına kiralandı. 2008'de ise sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilerek yollar ayrıldı.

DOSYASI KABARIK

Buraya kadar her şey normal. Ancak yeni bir gelişme Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu. River Plate Kulübü, Higuain'in bonservisine karşılık kendilerine verilen 2 çekin karşılıksız çıktığını belirterek Beşiktaş Kulübü'nü FIFA'ya şikayet etti. FIFA, River Plate'i haklı buldu ve siyah-beyazlı kulübe ödemeyi yapması için ek süre verdi. Del Bosque ve bir çok konuda FIFA'da sabıkası bulunan Beşiktaş Kulübü, parayı ödemezse 3 puanının silinme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.


Kaynak:Mynet

Buyrun burdan yakın Demirören den bir süper transfer hikayesi daha.. Fifa da tanımayan kalmadı bizi



C
15 yıl
Yüzbaşı

O
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

aynı konu varmıs kusura bakmayın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
15 yıl
Yarbay

Ne çok beşiktaş düşmanı varmış

demiröreni desteklemiyordum bu yüzden artık destekliyorum

neden mi : demirörenden önce bu pislikler gitmeli satılmış gazeteciler

quote:

Mustafa Denizli : içimizdeki irlandalılar


quote:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Moskova`ya giderken Atatürk Havalimanı`nda kendisini görüntüleyen gazeteciye `Hepiniz şerefsizsiniz` diye hakaret etti.


http://www.tumgazeteler.com/?a=4481574



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.